Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. duben

Čínský horoskop na týden 4. - 10. duben

vloženo 3. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 4. - 10. duben

Štěstěna je vrtkavá čarodějka, ale bez těchto zvratů by život nedával smysl a že bez bolesti bychom si neuměli vychutnat radost. Je ale důležité, abychom všechno pevně ustáli! Proto jsou tady horoskopy, s nimiž dopředu víte, zda být ve střehu, nebo v klidu a pohodě. Příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku dubna si nejste jistí, jestli jsou informace, které kolem vás kolují, jen aprílový žert. Někdy se budete muset štípnout, abyste zjistili, zda se vám to nezdá. Zkuste se nezatěžovat klepy a netrapte se, co si… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, můžete se těšit na poklidný start týdne. Hvězdy slibují, že vám z krku spadne těžké závaží. Zároveň se ve vzduchu objevují další komplikace spojené s cestováním. Pokud se chystáte na dovolenou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Díky samotné Venuši vstupujete do dubna s vnitřní rovnováhou i zdravou sebedůvěrou. Případné problémy pro vás nepředstavují nepřekonatelnou bariéru, která by vás mohla zastavit. Velkou pomocí bude… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Jupiterova opozice komplikuje finanční záležitosti. Pokud se chystáte udělat nějakou zásadní investici, neberte nic na lehkou váhu. Smlouvy čtěte pozorně, neváhejte je konzultovat se třetí stranou. Začátkem… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Nechte se strhnout veselou aprílovou náladou. Draci si nemohou být jistí, kdo se do jejich úsměvu zkraje měsíce zamiluje. Venuše radí naučit se oddělovat pracovní a soukromý život. Netahejte si problémy… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozencům Hada se zapalují lýtka. Jaro přináší do vašeho života ztracený elán. Najednou se kolem sebe díváte s jiskrou v oku, otáčíte se za sympatickými protějšky a dáváte prostor své fantazii. Nezadaní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Tak rádi byste pádili s větrem o závod, ale chybí vám obvyklý drive. Jako by na vás dolehla jarní únava. Snažte se dodat tělu potřebné vitamíny a minerály, nezapomeňte na vydatný spánek a vystavujte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Srdce Koz prahne po lásce, ale dobrat se pocitu spokojenosti není snadné. Nezadaní mají pocit, že jim Venuše nechce usnadnit hledání potenciálního protějšku. Přitom vesmír prozrazuje, že ho máte na dosah… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Nadcházející týden se odehrává v duchu změn. Některé z nich vyhlížíte s radostí, jiné přijdou nečekané a nezvané. Tak či tak se těšte, že váš život nabere nový směr. Všechny novinky pro vás mají velký… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Strachujete se o druhé a v poslední době jste péči o rodinu a přátele upřednostnili před tím, co potřebujete vy sami. Zkraje dubna je na čase stočit pozornost k vlastnímu životu. Od společenského ruchu… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Aktuální postavení Luny zesiluje citlivost. Dokážete se lépe vcítit do potřeb a pocitů svých blízkých, což zlepší společné soužití. Zároveň počítejte s tím, že se vaše nálady budou střídat stejně jako aprílové… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, strachujete se o druhé a úplně zapomínáte, že můžete udělat radost sobě. Měsíční paprsky upozorňují na to, že štěstí se skládá z malých radostí. Na nic nečekejte a začněte žít tak, jak chcete. Rodiče… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.