Home - Články - Láskohled 4. - 10. duben

Láskohled 4. - 10. duben

vloženo 1. 4. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 4. - 10. duben

Láska je vážná věc! Přečtěte si, co na Vás čeká. Můžete se těšit na pořádně žhavé okamžiky? Nebo zažijete zklamání z nové známosti? Poznejte i Vy svůj týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jistá osoba ve vašem okolí se blíží vašemu ideálu. Nechcete však nic uspěchat, takže se trochu držíte zkrátka. Ať se ale nakonec nedržíte zpět až příliš moc. To by se nevyplatilo.

Býk
Už dlouhodobě toužíte po klidu a harmonii, spíše než po divokosti, takže nezávislé flirtíky vám vůbec nic neříkají. Hledáte něco vážnějšího, ale s posledním idolem to tak nevypadá.

Blíženci
Milí Blíženci, potkáte tento týden zajímavou osůbku, která vám do života vnese úplně nový vítr. Umíte si s tímto jedincem představit i budoucnost, takže o něj nechcete přijít.

Rak
S největší pravděpodobností vám do života vstoupí zástupce vodního znamení, který vám ukáže nový způsob života a toho si ceníte. Rádi přivítáte nové výzvy a tohle je jedna z nich.


Lev
Dlouhodobé svazky mohou očekávat problémy, které se ale ve vašem vztahu táhnou už nějakou dobu. Dokonce si začnete vyčítat minulé záležitosti, které byste ale neměli vytahovat.

Panna
Tento týden si užijete opravdu divokou jízdu plnou flirtu a vášnivých nocí. Nejedná se o nic vážného, ale budete na to jednou velice rádi vzpomínat. Život taky žijete jen jeden.

Váhy
Někdo ve vašem okolí vás ošklivě pomlouvá a roznáší o vás lživé věci, které se donesou až k uchu vašeho partnera. Nakonec se vše vyřeší, ale bude to pro vás celkem těžký týden.

Štír
Dejte si pokoj od nějakého hašteření s partnerem. Nestojí vám to za to a hlavně byste si mohli vyčíst i věci, kterých byste po nějaké době mohli ošklivě litovat. Tak pozor na to!


Střelec
Jste již nějakou dobu tajně zaláskovaní do svého kolegy. Myslíte si, že sympatie jsou celkem dost oboustranné, ale každý už máte to svoje, tak to držíte na platonické rovině.

Kozoroh
Do vašeho vztahu se zasadí jedovatý osten žárlivosti, který vám v mnohém naruší vaši vzájemnou důvěru. Partner vás teď hodně hlídá, a to vám celkem vadí a v mnohém vás to uráží.

Vodnář
Zažijete poměrně vášnivý týden, který ve vás zanechá hezké vzpomínky. Nechcete ale nic vážného. Když tedy začne protějšek mluvit o společné budoucnosti, tak celkem rychle vycouváte.

Ryby
Potkáte jedince, který se vám ze začátku zdá v pohodě, ale nakonec se ukáže, že je to nevyzrálá osoba s velmi sobeckým jednáním. Už s daným člověkem nechcete mít nic společného.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.