Home - Články - PENTAGRAM ZDRAVÍ VÁS UZDRAVÍ!

PENTAGRAM ZDRAVÍ VÁS UZDRAVÍ!

vloženo 30. 3. 2022
čas čtení: 5 minut

PENTAGRAM ZDRAVÍ VÁS UZDRAVÍ!

Fyzická a psychická stránka člověka jsou naše zcela neoddělitelné součásti! Pentagram zdraví přejatý z východních kultur už dnes uznávají i západní lékaři. Pomůže vám pochopit pochody vlastního těla a dojít k trvalému zdraví.

sdílet článek na facebooku

I tak jednoduchá rostlinka jako rajče potřebuje několik pečujících technik, aby dala plody: plít, zalévat, okopávat, zaštipovat výhony a dostatek slunečního světla. Jen jedna z nich rostlinu nespasí. Tak si představte, o kolik složitější bytostí je člověk!

Pro uzdravení těla je nutné léčit i mysl

Mysl a city člověka fungují tajemným, ale vysledovatelným způsobem. Pokud žijeme dlouho ve stresu, žalu, trvalé nespokojenosti, zlobě - výsledkem bývá nemoc. Ti, kdo se posmívají teorii zvané psychosomatika, tvrdí, že každá nemoc nemůže být způsobena psychikou. To je však zjednodušený pohled. Psychosomatiku dnes studuje mnoho lékařů. Máme štěstí, že žijeme v osvícené době, kdy medicína pochopila, že musí léčit i mysl, aby bylo zdravé tělo. Lékaři tak převzali východní moudrost do svého repertoáru.

Dobré i špatné myšlenky mají stejnou sílu!

Myšlenka usídlená v hlavě má sílu jisté energie, ale novou razanci získává, pokud ji vyslovíme. Může do věty pustit láskyplnou léčivou vlnu, anebo také vražednou rozbušku. Proto bychom si měli rozmyslet, co komu říkáme, píšeme, ale také i to, co si myslíme.


Každým slovem tvoříme svou realitu. I tu ničivou!

Kvantová fyzika ve shodě s psychosomatickými lékaři dokazuje, že zvukové vlny, které se rozkmitají, jsou vlastně nejmenšími částicemi hmoty. Dokazuje to už Edisonův fonograf, kde zvuk rozkmital jehlici, která vyrývala záznam zvuku do vosku. Do hmoty oděná myšlenka ovlivnila hmotu.

Takto ovlivňují naši mysl i tělo vyřčené myšlenky nebo i ty, které skrýváme v hlavě. My jsme jejich epicentrem, proto paradoxně můžeme myšlenkami a slovy nejvíc prospět či ublížit sami sobě. Jsme-li sopkou, zbude kráter. Jsme-li včelou, zbude med.

Nové myšlenky => nová realita => nové zdraví

I Dalajláma nás nabádá, abychom si dali pozor, co děláme, protože tvoříme realitu. Pozor, co říkáme, protože na základě názoru jednáme. A také pozor na to, co si myslíme, protože na základě myšlenek mluvíme i konáme. Začněme si proto dávat ty správné záměry, podle kterých chceme, aby se ubíral náš život!


Pentagram zdraví vidí do nitra vaší bytosti

V úvodním obrázku na vás působí Pentagram zdraví. Stojí za to zameditovat nad tímto obrazcem.

Zelená šipka kolem dokola znamená proces zrodu z hmoty.

Nejdříve ze všeho je stvořena tělesná schránka, tedy BIO. V ní žije naše osobnost, jejímž základem je psychická složka, navazuje proto složka PSYCHO. Z ní se zejména z emocí a citů rodí naše vztahy. To je složka SOCIO. Prožíváním vztahů vznikají vyšší duchovní úrovně osobnosti: Věříme v pravdu, spravedlnost, lásku, nějaký hodnotový žebříček, nebo přímo ve Zdroj neboli Boha. Toto označujeme SPIRIT. Všechny předchozí roviny našeho Já - tělo, psychika, vztahy a duchovní prožitky - nám dávají energetický náboj! Čím kvalitnější budou všechny čtyři složky, tím více energie k životu budeme mít a tím více ji budeme také rozdávat kolem!

Zaměřte se na všechny čtyři roviny vašeho bytí

• Obrácená modrá šipka označuje proces zrodu z ducha nebo také proces duchovního vývoje.

Božská energie tvoří naši duši (SPIRIT). Jaká je naše duchovnost, takové jsou i naše vztahy (SOCIO). Vztahy mají vliv na psychiku (PSYCHO). Psychika ovlivňuje zdraví těla (BIO) a zdravé tělo je „nabíječkou“ naší osobnosti. Která šipka má pravdu? Přece obě zároveň! Rodíme se z hmoty i ducha. Všechny složky se ovlivňují i křížem. Vnímavý čtenář nechť zamedituje nad obrázkem a vezme své zdraví za dobrý konec.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.