Home - Články - Čínský horoskop na týden 28. březen - 3. duben

Čínský horoskop na týden 28. březen - 3. duben

vloženo 27. 3. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 28. březen - 3. duben

Březen končí. Přinese ještě začátek něčeho nového, nebo už doběhne beze změn? V čínském horoskopu najdete odpovědi na všechny důležité otázky. Jako vždy se budeme zabývat především láskou a kariérou. Nenechte věci náhodě a poznejte svou budoucnost už teď!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Pracovní tempo Krys je není v březnu konkurenceschopné. Jaro má na vás uspávací účinky a řešíte všechno ostatní, jen kariéra stojí stranou. Je na čase probrat se z letargie a zapracovat na sobě. Rozšiřte své know … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Po období bujarého veselí se zklidníte. Přinutí vás k tomu resty, které na vás vykukují za každým rohem. Na začátku dubna je třeba postavit se jim čelem a dokončit je před vypršením termínů. Hlavním… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Pokud jste postrádali elán, v tomto týdnu se dočkáte. Astronomické jaro vrací do života Tygrů vitalitu a dobrou náladu. Nasměrujte ji k rodině a partnerskému životu, který v posledních týdnech skomírá. Láska se… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, rádi byste mluvili do života druhým lidem, ale hvězdy radí opak. Respektujte soukromí svých nejbližších a rady poskytujte, až když vás o ně někdo požádá. Vlastní zkušenost je mnohdy lepší než stovky… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Afrodité si na přelomu měsíce staví hlavu a komplikuje situaci v partnerství. Objevují se nečekané komplikace a mnohdy se vám zdá, že s partnerem jste každý z jiné planety. Singles by si teď měli dát pauzu… ČTĚTE VÍCE!

Had
Aprílový start přináší do života Hadů lásku. Singles by měli mít oči dokořán, protože skvělého partnera můžete potkat téměř kdekoliv. Zato ve vztahu není situace idylická. Máte-li před partnerem nějaké… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Perspektivní Jupiter s vámi hraje aprílovou hru, která může zabrnkat na nervy. Věřte, že všechno zlé je k něčemu dobré. I když se některé plány nevydaří, uvolní se díky nim místo pro něco daleko lepšího. Těšte se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Otevřenost je v těchto dnech ošemetnou vlastností. Ve vztahu k širšímu okolí dávejte větší pozor na to, co o sobě prozrazujete. Merkur ukazuje na vysoké riziko komunikačních bariér. S lidmi se můžete špatně… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Chování zrozenců Opic je na přelomu března a dubna nepředvídatelné. Vlastně ani vy sami nevíte, co za okamžik přijde. Řídíte se momentálními pohnutkami a měníte plány z hodiny na hodinu. Za to může… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, vstupujete do období plného novinek. Ne všechny vás zastihnou připravené, proto se můžete cítit vykolejení. Rodinná základna ani partnerství tentokrát nebudou harmonickým přístavem, vnitřní… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dění v nadcházejícím týdnu ovlivňuje citlivá Luna, která vnáší porozumění do mezilidských vztahů. Zejména rodinné zázemí překypuje harmonií. Najdete v něm podporu při všech křivdách, kterými procházíte. Za ně… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Jupiter na vás tentokrát zapůsobí jako úspěšný šetřílek. Objevíte díru v rozpočtu, kterou vám každý měsíc utíkají nemalé finance. Díky tomu začnete vytvářet postupně rezervu na horší časy. Hned se vám lépe… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.