Home - Články - Týdenní horoskop 4. - 10. duben

Týdenní horoskop 4. - 10. duben

vloženo 2. 4. 2022
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 4. - 10. duben

Osud si toho pro vás tento týden připravil víc než dost! Podívejte se budoucnosti na zoubek v novém týdenním horoskopu a užijte si už teď svou budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte vedle sebe člověka, který se trochu bojí dát najevo své pocity. Občas vás to mrzí, ale na druhou stranu vy moc dobře víte, že vás tato osoba má ráda a vidí to i vaše okolí. Měli byste si vážit toho, co máte. Ne každý má takové štěstí jako vy.

Býk
Krásné počasí jenom láká k procházkám, ale i výletům. Musíte si přiznat, že si toto období celkem užíváte. Teplo a slunce vám přináší pozitivní energii, kterou rozdáváte na všechny strany. Hodně lidí ve vašem okolí dokonce nakopnete k něčemu novému.

Blíženci
V práci si užijete firemní večírek, kde to možná trochu přeženete s alkoholem. Na druhý den se budete bát, jestli jste některé věci nepřehnali, ale nakonec se ukáže, že se takhle skvěle bavili všichni a s kolegy se svorně shodnete, že to stálo za to.

Rak
Venuše je v příjemném trigonu s vaším znamením, a tak vám kouzelně rozsvítí následující dny. Budete mít skvělou a optimistickou náladu a vaše charisma bude na vrcholu. Okouzlíte nejednoho jedince opačného pohlaví a možná potkáte někoho výjimečného.


Lev
Náročné úkoly vás v práci trochu vyčerpávají. Poslední dobou se toho na vás sesypalo hodně a dokonce musíte některé věci dodělávat za nespolehlivého kolegu. Doufáte, že to alespoň finančně ocení váš zaměstnavatel, protože zadarmo ani kuře nehrabe.

Panna
Doma se nechcete hádat kvůli malichernostem, ale přijde vám, že protějšek se snaží vyvolávat zbytečné hádky. Nemáte tohle zapotřebí a nejraději byste si odpočinuli někde sami a bez lidí. Víkend v přírodě vám udělá dobře, stejně jako procházka po lese.

Váhy
Pořídíte si domů nějakého nového mazlíčka, který vám momentálně zabere většinu volného času. Doma se točí vše kolem cvičení, nových pelíšků, ale i procházek v přírodě, které vás příjemně pohladí po dušičce. Máte poslední dobou velkou radost ze života.

Štír
V práci táhnete za jeden provaz a jste spokojení s tím, jak to funguje. Víte, že máte kolem sebe podporu a s kolegy nemáte problém trávit i svůj volný čas. Možná že jste několikrát dostali nabídku na lepší práci, ale pohodová atmosféra vás drží.


Střelec
Umíte investovat a sdílíte se svým okolím nadšení ze svých finančních transakcí. Dokonce si k vám chodí pro radu známí, kteří by rádi podpořili své podnikání, nebo udělali nějaké investice, ale bojí se neúspěchu. Vy ale v tomto případě umíte poradit.

Kozoroh
Soukromý život momentálně hraje prim. Užíváte si společné chvíle s vašimi kamarády, najdete si nový koníček, nebo se dokonce začnete věnovat sportu, o kterém jste si ani nemysleli, že by vás mohl v konečném důsledku bavit. Budete příjemně překvapeni.

Vodnář
Máte chuť se poslední dobou vzdělávat a účastnit se nejrůznějších workshopů. Je to fajn zejména pro váš profesní život, ale výrazně tím posílíte i své osobní preference. Máte totiž ze sebe dobrý pocit, a to se odrazí i na vašem optimistickém chování.

Ryby
Po finanční stránce jste sami se sebou spokojeni a skoro vůbec poslední dobou neutrácíte. Dokonce se vám podaří si ušetřit nějaké penízky stranou, takže si následně můžete pořídit něco hezkého, po čem již dlouho toužíte. To vám udělá velkou radost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.