Home - Články - Čínský horoskop na týden 31. srpna - 6. září

Čínský horoskop na týden 31. srpna - 6. září

vloženo 31. 8. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 31. srpna - 6. září

Mnoha z vás přinese tento týden tolik úžasných zážitků, až se vám z toho zatočí hlava! Zrozenci některých znamení budou mít naopak pocit, že hned v pondělí vstali špatnou nohou napřed. Ale každý den bude trochu jiný, takže není důvod věšet hlavu! Přesvědčte se sami, co všechno vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, s koncem prázdnin je na čase odložit rozevlátý přístup k životu. Ujasněné priority a rozhodnost vám usnadní dění prvního zářijového týdne. Zadaní by měli trávit maximum volného času s drahou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Návrat do klasického pracovního procesu nakonec přivítáte s nadšením. Nevítané návštěvy totiž zmizí a vy budete mít konečně volný čas hlavně pro sebe. Radost projevuje hlavně drahá polovička, která nevěděla, jak učinit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
První zářijové dny v sobě skrývají riziko finančních ztrát. Nečekané výdaje naruší zajetý řád domácího hospodaření. Nezbývá, než se na chvíli rozloučit se zbytečnými útratami. Volné chvíle strávíte na čerstvém… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Prázdninový čas je bohužel minulostí, ale Zajíci mají paradoxně víc volného času, než tomu bylo v uplynulých týdnech. Zadaní mají program jasný, protože chtějí být co nejčastěji s miláčkem. V hlavě nosíte nápad, jak mu dokázat… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, na začátku školního roku budete potřebovat hodně trpělivosti. V rodinném kruhu tušíte nějaké komplikace, ale nedaří se dostat jim na kobylku. Vyzvídáním ničemu nepomůžete. Jedině empatický přístup vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozence Hada si berete do péče láskyplná Afrodité. Nezadaní se mohou těšit na týden plný příležitostí k seznámení. Hvězdy radí nic nepředstírat a sázet na svou přirozenost. Zároveň se nebojte podtrhnout, čím vás… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Letní parna jsou minulostí a stejně tak se rozplyne i napjatá atmosféra mezi vámi a drahou polovičkou. V září dokážete komunikovat bez přehnaných emocí a žádné nepříjemnosti jako je citové vydírání mezi vámi nemají… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zadané Kozy řeší neutěšený stav partnerství. Tušíte několik kritických bodů, ve kterých se s miláčkem neshodnete. Mnohdy je nejlepší dát si malou pauzu, abyste si ujasnili, jak dál. Ne všechny starosti jsou tak vážné, jak… ČTĚTE VÍCE!


Opice
První zářijový týden slibuje vydařený průběh pro nezadané Opice. Favorizovaná milostná oblast otevírá světlou budoucnost těm, kteří po někom tajně pokukují. Oba jste stydliví, a proto jste hledali odvahu udělat první krok. V rodinném… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Do pracovního procesu se vrhnete se zodpovědností sobě vlastní. Díky organizačnímu talentu a ohromné disciplíně si vyšetříte čas, který se vám v pátek bude hodit. Nechcete se trápit přesčasy jako ostatní kolegové. Volné… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Venuše vás v září vítá s otevřenou náručí. Její pozornost vás zasypává romantickými okamžiky, které se vám do paměti zapíšou zlatým písmem. Zrozenci Psa, kteří pomýšlejí na svatbu nebo rozšíření rodiny, se mohou dočkat… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Návrat do rutinním pracovního procesu je pro zrozence Vepře náročnější. Hektický program kolem zaměstnání, dětí a domácnosti, vás psychicky vyčerpává. Diář by měl být součástí každodenní výbavy, abyste na nic důležitého… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.