Home - Články - Láskohled 31. srpna - 6. září

Láskohled 31. srpna - 6. září

vloženo 28. 8. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 31. srpna - 6. září

Budou vaše vztahy ochlazovat, jako počasí na konci léta? Nebo vám v lásce teprve začne jaro? Třeba Raci se budou tento týden líbit úplně všem. Zjistěte pravdu o vašich vztazích v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zaujme vás někdo, kdo skvěle vypadá, ale v srdíčku má úplně prázdno. Je to naprosto bezcharakterní a bezcitný člověk - vy to vůbec nevidíte, protože máte tendence si ho idealizovat.

Býk
Dlouhodobé svazky čekají druhé líbánky, protože teď jste byli chvilku od sebe. Možná jste každý trávili víkend se svými kamarády, či rodinou a toto odloučení vám nakonec velice prospělo.

Blíženci
V oblasti lásky buďte na přelomu měsíce obzvláště obezřetní. Nebude to vůbec růžové a jistá osoba, o které si myslíte, že je pro vás ta pravá, vás pěkně podfoukne a nic ji nebude svaté.

Rak
Někdo vás nečekaně osloví na ulici a okamžitě vás pozve na rande. Spíš z naprostého šoku souhlasíte a nebudete litovat. Daný člověk je ohromně zábavný a vy zažijete opravdu jízdu.


Lev
V novém vztahu se držíte spíš zkrátka. Nechcete totiž nic pokazit, protože vám na dané osobě velmi záleží. Při seznámení to ale byla jiná divočina a to vašemu protějšku nyní chybí.

Panna
Zcela výrazně změníte okruh lidí, s kterými se stýkáte. Nikdy jste nevěřili, jak moc vám to pomůže. Vaši noví kamarádi jsou naprosto úžasní a potkáte tam nejednu spřízněnou duši.

Váhy
Vrána k vráně sedá. Poznáte naprosto skvělého člověka, který se k vám báječně hodí. Máte stejný smysl pro humor, ale i podobné názory na život. Snad to konečně bude ta pravá osoba.

Štír
Dostanete nečekanou zprávu od dávné lásky z dětství, či jiné doby. Daného člověka máte stále rádi a vlastně jste se vůbec nerozešli ve zlém. Jen jste prostě každý šli jinou cestou.


Střelec
Voda je momentálně váš výborný spojenec. Právě při vodních radovánkách můžete potkat svou novou lásku! Ta je totiž nadšeným sportovcem a v blízkosti vody se pohybuje nejčastěji.

Kozoroh
Úsměv vám sluší, milí Kozorozi, tak se ho nebojte použít ve svůj prospěch! Kam vejdete, tak tam přinášíte skvělou náladu a ihned celý prostor rozzáříte. Vaše aura je totiž líbezná.

Vodnář
Někdy láska přijde znenadání a často ji lidé naleznou v kruhu svých kamarádů. Ale to není váš případ! Vaše spřízněná duše je od vás velice vzdálena a vy si ještě budete muset počkat.

Ryby
Vaše nová známost vám nějak nesedí. Přijde vám, že si váš protějšek hodně vymýšlí a dokonce vám i lže. Mnohé věci vám začínají do sebe zapadat a pro vztah to nevěstí nic dobrého.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.