Home - Články - Čínský horoskop na týden 31. října - 6. listopadu

Čínský horoskop na týden 31. října - 6. listopadu

vloženo 30. 10. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 31. října - 6. listopadu

Je tady první listopadový týden, takže je načase posvítit si na stagnující záležitosti. Důležité bude zamyslet se nad tím, co vás stále drží v minulosti a kvůli čemu se nemůžete posunout dál. Takové věci je potřeba vyřešit, jinak vás budou tížit donekonečna!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelom října a listopadu dá zrozencům Krysy fyzicky i psychicky zabrat. Pokuste se doplňovat energii, jak je to možné. Obklopte se pestrými barvami, ať už na oblečení, či pomocí voňavých květin a dekorací. Je ideální… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
S novým měsícem přichází do života Buvolů nová energie. Pustíte se do úklidu v domácnosti i na pracovní půdě. Organizujete hlavně důležité dokumenty a narazíte přitom na zajímavé smlouvy, které si konečně pečlivě… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejícím týdnu se ke slovu dostává vaše společenská nátura. Osamotě se necítíte dobře, a tak vyhledáváte místa, na kterých to žije. Zlepšuje se styl komunikace, což nahrává nezadaným Tygrům. Díky… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Vášnivý Mars může být zkraje listopadu dobrý sluha i zlý pán. Snažte se využít jeho vliv k probuzení rutinního milostného života. Popusťte uzdu temperamentu a vyzkoušejte v sexu něco, po čem dávno toužíte. Marsův vliv … ČTĚTE VÍCE!


Drak
S novým měsícem přichází pro nezadané Draky šance na novou lásku! Afrodité slibuje podzimní romantiku, která nikam nespěchá. Nalaďte se na její notu a věřte, že osud vás navede na správnou cestu. Důležitým… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, otevírá se před vámi plejáda příležitostí, jak zpestřit soukromý život. Věnujte se studiu, rozšiřujte pracovní obzory, nebo začněte s novým koníčkem. Novinky si osvojíte rychleji než v jiných týdnech. Naopak lásce… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Tajuplný Pluto připomíná nedořešené záležitosti z minulosti. Nejspíš se nejedná o nic příjemného, ale vesmír doporučuje před problémy nekličkovat. Postavte se jim čelem, aby vás v budoucnu nestrašily. Výborným pomocníkem… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Atraktivita zrozenců Kozy v předposledním měsíci roku strmě narůstá. Působíte sympaticky, a to k vám vábí pohledy opačného pohlaví. Při seznamování buďte opatrní a nepouštějte k tělu každého, kdo vám maže med… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Dušičková atmosféra se na vás podepisuje silněji než v předchozích letech. Jste vnímavější a lákají vás věci mezi nebem a zemí. Zkraje listopadu se straníte společnosti, vyhledáváte samotu, kdy můžete v klidu rozjímat… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, program nadcházejícího týdne ovlivňuje aktivní Merkur, díky němuž nevydržíte se založenýma rukama. Hlavou se vám hodí mnoho nápadů a většinu z nich chcete okamžitě realizovat. Dotýkají se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Přelomový týden by potřeboval dodat Psům zdravou sebedůvěru. Nedokážete se prosadit v lásce ani zaměstnání, přestože máte co nabídnout. Zkuste zapracovat na své vizáži, nový účes i kvalitní svršky vám pomohou stát… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Začátek listopadu je pro zrozence Vepře náročný hned z několika důvodů. Pečlivě promyšlený program získá trhliny a je vhodné psychicky se připravit na různé eventuality. Jediným pevným bodem je rodina. V soukromí… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.