Home - Články - Čínský horoskop na týden 29. listopad - 5. prosinec

Čínský horoskop na týden 29. listopad - 5. prosinec

vloženo 28. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 29. listopad - 5. prosinec

Jak už to tak bývá, přelom dvou měsíců bude znamenat také spoustu přelomových událostí v našich životech. Více už ale v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, financí máte v tomto čase dostatek, takže vás při zajišťování vánoční nadílky nic nelimituje. Nezapomeňte ani na sebe! Udělejte si radost speciálním dárkem, který vám vrátí úsměv na tvář. V mezilidských… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Přelomový týden nabízí jedinečnou příležitost vyhodit si z kopýtka. Využijte pozvánku na vánoční večírek, navštěvujte rodinu i známé. Lásku můžete potkat třeba i na adventním trhu! Mnoho Buvolů nyní… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
První prosincové dny udělají pořádek ve vztazích. Jste sice pohlceni kouzelnou adventní atmosférou, ale neměli byste být naivní a důvěřovat všem lidem, kteří vás obklopují. Zvažte, jakými lidmi se obklopujete… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nabitý pracovní program vám nedovoluje přemýšlet o čemkoliv jiném. V zaměstnání se potýkáte s mladší konkurencí, takže musíte pořádně zabrat. V soukromí naštěstí nehoří nic, můžete si oddechnout a hodit… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, začíná na vás působit předvánoční shon a nedokážete se vymanit ze stresu, který pro vás příprava adventu představuje. Jste výbušní a kolem vás houstne atmosféra. Není divu, že se blízcí raději ČTĚTE VÍCE!

Had
Společenská nálada Hadů může nadělat neplechu v již fungujícím vztahu. Je pravdou, že se rádi otočíte za hezkým protějškem a občas prohodíte pár slov. Zkuste si více všímat člověka, který s vámi kráčí… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Štěstí druhých vám není lhostejné, Snažíte se, aby vše klapalo jako po másle. Bohužel ne všichni vaši snahu pomáhat ocení. Pokud se blízcí ohradí proti vaší starostlivosti, nechte je udělat věci podle svého. Nejspíš… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Finanční situace Koz není před Vánoci nijak slavná. S pořizováním dárků se musíte uskromnit. Určitě nesnižujte jejich kvalitu na úroveň kvantity. Místo toho vsaďte na originalitu a vyrobte vlastní dárkové poukazy… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Na přelomu listopadu a prosince překypujete dobrou náladou. Nevynecháte žádnou společenskou událost, jste tam, kde to žije! Problém může nastat tehdy, když to přeženete s alkoholem. Ranní kocovina… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Se změnou životosprávy nečekejte až na nový rok. Předsevzetí zlepšit svou kondici odstartujte s měsíčním předstihem. Začněte se pravidelně hýbat, auto používejte jen v nezbytně nutných případech. Můžete… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Je na čase zaměřit se na zdraví. I když se cítíte dobře, měli byste se zaměřit, zda tělu dopřáváte všechny živiny, které potřebuje. Hlavně při dietě zapomíná na doplňování všech vitamínů a minerálů. Nápovědou… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře začínají rekapitulovat uplynulý rok. Smutníte nad tím, co jste nestihli, mnohé chcete křečovitě dohnat do konce prosince. Hvězdy ponoukají k plnění životních snů. Měli byste pro to začít něco… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.