Home - Články - Láskohled 29. listopad - 5. prosinec

Láskohled 29. listopad - 5. prosinec

vloženo 26. 11. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. listopad - 5. prosinec

No vida! Pro mnoho nezadaných to začátkem prosince vypadá velmi dobře a šancí bude dostatek! Některým půjde seznamování snadno, jiní nesmí zapomínat na to, že se i v těchto záležitostech musí snažit! A zadaní? Myslete na romantiku. Právě teď jsou hvězdy velmi nakloněny intimním chvílím!

sdílet článek na facebooku

Beran
Doufali jste, že tento týden konečně rozuzlíte váš prapodivný milostný život. Dočkáte se ale jenom odmítnutí. To jste v žádném případě nečekali a zřejmě jste věřili planým slibům.

Býk
S protějškem nyní procházíte velmi těžkým obdobím. Máte na sebe málo času a většinu dne strávíte v práci. O víkendech pak doháníte povinnosti v domácnosti a to vztahu nedělá dobře.

Blíženci
Až moc často se zaobíráte tím, co si o vás kdo myslí. Jste díky tomu nervózní a dalo by se říct, že v mnohých případech to ani nejste vy. Ukažte lidem v okolí svou pravou tvář.

Rak
Máte teď více volna a to jste se rozhodli investovat sami do sebe. Váš protějšek z toho ale moc nadšený není. Dalo by se říct, že na vaše nové koníčky a zájmy tak trochu žárlí.


Lev
Kolem vás se pohybuje někdo, kdo se naoko tváří jako úplně jinak, ale nakonec se ukáže, jak moc falešný člověk to je. Celkem vás to šokuje, protože se vám daná osoba hodně líbila.

Panna
Každou chvíli si momentálně užíváte doma se svou láskou. Přichází čas chladných adventních večerů, které oba velmi rádi trávíte s dobrým vínem v ruce u nějakého romantického filmu.

Váhy
Někdy to tak nevypadá, ale láska je u vás blízko. Možná že stále máte jiné zájmy a díváte se úplně jiným směrem. Zkuste si rozšířit obzory a pohlédnout až za ně své lásce vstříc.

Štír
Single jedinci zpozorněte! Máte totiž velkou šanci potkat tento týden lásku svých snů. V konverzaci s novými lidmi se ale pohybujete na tenkém ledě, takže raději občas brzděte.


Střelec
Jste až po uši zamilovaní do někoho, kdo vaši lásku bohužel neopětuje a navíc je daná osoba zadaná. Raději byste se měli zaměřit na vhodnější objekt a jistou osobu pustit z hlavy.

Kozoroh
Nepatříte mezi často flirtující jedince a dáváte přednost jen vážným známostem. Tento týden uděláte výjimku a budete jak utržení z řetězu. Pozvánky na rande se vám jenom pohrnou.

Vodnář
V posteli popustíte uzdu své fantazii a váš protějšek bude valit oči. Takové odvázání od vás teda nečekal a bude příjemně překvapen. Je vidět, že i po letech umíte velice okouzlit.

Ryby
Jste se svým protějškem poslední dobou nespokojení. Máte pocit, že už o sebe vůbec nedbá, a to vám vadí. Vy sami na sobě pracujete a i od svého partnera byste rádi upravený zevnějšek.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.