Home - Články - Týdenní horoskop 29. listopad - 5. prosinec

Týdenní horoskop 29. listopad - 5. prosinec

vloženo 27. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 29. listopad - 5. prosinec

Zlom měsíce přinese celou řadu zajímavých událostí v práci i soukromí. Jedna bude stíhat druhou a jako vždy bude základem úspěšného překonání všech nástrah dobrá komunikace s okolím. Jestli chcete vědět, jak vyzrát na všechny záludnosti, přečtěte si nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci je to momentálně na pováženou. Kvůli jistým záležitostem v rodině, nebo nemoci, potřebujete víc volna než je obvyklé. To je pro vás stresující, protože nevíte, jak se k tomu vedení postaví. Nakonec to dobře dopadne, jen si musíte víc věřit.

Býk
Milostné vztahy v tomto týdnu jenom vzkvétají. Nebojte se naplno projevit své emoce, váš protějšek to jenom ocení. Dokonce bude nadšený, když například navrhnete výlet někam po okolí. Konečně totiž máte na sebe klid a nemusíte se zabývat ostatními.

Blíženci
Konečně se vám podařilo získat pozornost šéfa. Ten si vás dlouho nevšímal a vy jste z toho byli dost nešťastní. Nyní se ale karta obrátila a vy se nemůžete zbavit dojmu, že vás s prací skoro až uhání. Máte radost, že docenil vaše schopnosti.

Rak
Narazíte na báječné akce a pořídíte si hodnotnější věci, ve kterých vidíte potenciál. Jednoduše řečeno - neutrácíte za hlouposti, ale spíše investujete do důležitých věcí, což se vám poté mnohonásobně vrátí. Tak jen směle do toho a věřte svému úsudku.


Lev
Společně strávené chvíle s rodinou jsou pro vás zásadní a důležité. Pokud máte možnost, tak si berete volno a berete děti a partnera na výlety. Máte pocit, že vás to hodně spojuje, proto vás mrzí, když vám člen rodiny řekne, že ho tyto výlety nebaví.

Panna
Na Vánoce se těšíte několik týdnů dopředu. I když toho máte teď hodně v práci, tak vánočnímu času věnujete podstatnou část své pozornosti. Doma si to krásně vyzdobíte, zkoušíte nové recepty na cukroví a vánoční úklid vůbec neberete jako nutné zlo.

Váhy
V zaměstnání potkáte člověka, který vám vůbec nesedne a budete mít problém s ním cokoliv řešit. Řekli byste, že ta nesympatie je rozhodně oboustranná. Vy jste se však rozhodli si daného člověka nevšímat a on si vás naopak stále nehezky bere do pusy.

Štír
Novoluní vstupuje v sobotu do vašeho znamení, milí Štíři. Odkrývat se proto bude vše, co jakkoliv souvisí s vašimi financemi. Pokud jste si nebyli jistí, zda si můžete něco dovolit nebo ne, tak nyní dostanete rozhřešení. Nadšení z toho ale nebudete.


Střelec
Financí si tento týden užíváte možná víc, než je zdrávo. Myslete na to, že se Vánoce sice blíží, ale měly by být o jiných věcech, než jen o hodnotných dárcích. Raději se zaměřte na to, abyste byli doma s rodinou a užívali si společných chvilek pohody.

Kozoroh
Advent se začátkem prosince rozhodnete začít v jiném stylu. V předchozích letech jste doháněli vánoční výzdobu, nebo snad nějaký předvánoční úklid. Nyní na to kašlete, protože se nechcete stresovat a raději vyrazíte na nějaký výlet a vyčistíte si hlavu.

Vodnář
Za nepříjemné vztahy v rodině může jistý člen rodiny, který si stále stojí za svým a nechce nikdy přijmout jakýkoliv kompromis. Dokonce se vám zdá, že mu dělá dobře, když se může s někým pohádat a vytvořit tak kolem sebe prostředí plné hádek a intrik.

Ryby
Merkur je v příznivém trigonu s vaším znamením a vy se v práci můžete dočkat hezké pochvaly od nadřízeného. Poslední dobou se vám daří vše, na co sáhnete. Hned pak ze sebe máte lepší pocit a doufáte, že to tak zůstane i v nadcházejících týdnech.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.