Home - Články - Čínský horoskop na týden 29. ledna - 4. února

Čínský horoskop na týden 29. ledna - 4. února

vloženo 29. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 29. ledna - 4. února

Přelom měsíce je vždy zásadní období. Nový čínský horoskop na celý týden vám prozradí, co se bude dít v závěru ledna a s čím na vás vyrukuje únor. Zjistěte to hned teď a čtete dál!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelomový týden bude velmi rychlý. Jen málokdo s vámi drží krok a sami toho budete mít někdy až nad hlavu. Promyslete, co všechno nakládáte na svá bedra. Ne vše je možné stihnout v termínu, přepínáním navíc škodíte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, zaměřte se na organizaci času. Neplýtvejte tak drahou entitou a zamyslete se, čím naplňujete volné chvíle. Vesmír vybízí k rozšiřování obzorů a upozorňuje, abyste nezapomínali na své zdraví. Vyzkoušejte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Poslední lednové dny si posvítí na zdravotní stav Tygrů. Vnímejte své tělo a nepodceňujte žádný náznak diskomfortu. Jestliže vás trápí nějaké potíže, konzultujte je s lékařem. Právě tyto dny jsou ideální pro preventivní … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
S příchodem února se vám začínají zapalovat lýtka. Sexuální energie je na vzestupu a vy máte potřebu flirtovat a navazovat nové známosti. Ve vzduchu visí vášnivý románek. Dokonce i zadané čeká úlet a je pouze na vás, jak… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Ambiciózní Draci vyhlížejí skvělý týden, který je může katapultovat k úspěchu. Potkáte správné lidi, díky nimž se dostanete k lukrativním nabídkám. Snažte se být vidět a nebojte se upozornit na své silné stránky. Pokud… ČTĚTE VÍCE!

Had
Začátek února v sobě skrývá příležitost k seznámení. Nebude to nenápadné oťukávání, spíš láska na první pohled. Afrodité ale před takovou známostí varuje, protože se nejedná o čistou lásku, ale přetvářku. Hledání … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Poslední dobou máte problém soustředit se a oddělit zrno od plev. Také organizace času nefunguje, jak byste potřebovali. V únoru se ale dočkáte zlepšení. Zkuste zaměřit pozornost na jednu věc a to, co může počkat, vypusťte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Překypujete aktivitou a chcete být součástí všeho, co se děje. Přeskakujete z akce do akce, takže není divu, když vám za pár dní začne docházet energie. Nezapomínejte na zdravou životosprávu a nepřepínejte se. V opačném … ČTĚTE VÍCE!


Opice
S příchodem nového měsíce vlétne do života Opic svěží vítr, který je může zaskočit. Novinky nejprve nevítáte s otevřenou náručí, až postupem času pochopíte jejich význam. Nebojte se více prosazovat sami sebe a najděte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v tomto týdnu se pokuste vnímat názory a rady druhých. Ne vždy musí být pravda na vaší straně, jiný pohled nabízí mnohdy lepší řešení. Velkou výhodou je vaše vrozená síla a schopnost jít si za svým snem. Vůči… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na přelomu ledna a února vás něco nepříjemně svazuje. Toužíte po volnosti a nejraději byste ji vybojovali hned. Vesmír ale před neuváženými kroky varuje. Není vhodná doba na velké změny. Než uděláte důležitý… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Rodinný rozpočet se konečně dostává ze záporných hodnot a vám se nesmírně uleví. Začátkem února máte možnost uložit finance stranou. Podle hvězd se vám taková rezerva bude v brzké době hodit. Důležitým tématem… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.