Home - Články - Týdenní horoskop 29. ledna - 4. února

Týdenní horoskop 29. ledna - 4. února

vloženo 28. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 29. ledna - 4. února

Zlom měsíce přinese celou řadu zajímavých událostí v práci i soukromí. Jedna bude stíhat druhou a jako vždy bude základem úspěšného překonání všech nástrah dobrá komunikace s okolím. Jestli chcete vědět, jak vyzrát na všechny záludnosti, přečtěte si nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pozor si v tomto týdnu dejte zejména na své osobní vztahy. Ty mohou zažít poměrně nepříjemný přetřes, ale nezoufejte. Venuše bude v brzké době v lichotivém sextilu s vaším znamením, a to znamená jediné - láskyplná sféra se dočká výrazného zlepšení.

Býk
V tomto období se vám otevírají nové příležitosti. Využijte proto každou šanci, která se vám teď nabídne. Máte energii a odhodlání dosáhnout svých cílů. Mějte však na paměti, že byste neměli přehánět a zachovávat rovnováhu mezi prací a odpočinkem.

Blíženci
Domov a rodina jsou pro vás nyní důležité. Věnujte pozornost svým blízkým a užívejte si společné chvíle. Emoce mohou být velice intenzivní, kontrolujte však své reakce. V práci buďte pečliví a vyhýbejte se všem konfliktům, které vás mohou poškodit.

Rak
V práci vás bude, díky nepříjemné kvadratuře Marsu s vaším znamením, čekat poměrně negativní a dusná atmosféra. Tento týden se sice k ničemu výraznému ještě neschyluje, protože Mars není na svém místě, ale jemné výkyvy nálad u kolegů již spatřujete.


Lev
Je čas zazářit a ukázat své schopnosti. Můžete být ve středu pozornosti a získat uznání za svou práci. Buďte však pozorní k okolním lidem a neztrácejte ze zřetele jejich potřeby. Finanční situace se může zlepšit díky vašim praktickým dovednostem.

Panna
Věnujte se péči o své zdraví a pohodu. Hvězdy osudu rovněž radí, abyste intenzivně pracovali na vytváření harmonie ve svém životě. V práci se soustřeďte na detaily a buďte precizní! Ve vztazích pak komunikujte otevřeně a poslouchejte svého partnera.

Váhy
V tomto přelomovém týdnu se objeví hned několik životních výzev. Můžete najednou stát před několika nečekanými rozhodnutími, a je pro vás důležité najít střední cestu. Mnohdy váháte, co je pro vás to nejlepší, ale na toto rozhodnutí musíte být opravdu sami.

Štír
Zaměřte se na své cíle a postupujte krok za krokem. Práce může vyžadovat více úsilí, ale vytrvejte a uvidíte výsledky. I když se vám to ze začátku nemusí tak úplně zdát, ale vedení si velice cení vašeho přístupu i energické povahy, tak toho využijte.


Střelec
Hledáte momentálně tak trochu smysl života, a také hlubších významů. Můžete se začít věnovat studiu nebo cestování, abyste výrazně rozšířili své obzory. Buďte však opatrní a nebuďte impulzivní! Ve vztazích oceníte společné zájmy a sdílené zážitky.

Kozoroh
Zaměřte se tento týden na své cíle a postupujte pečlivě krok za krokem. Práce může vyžadovat více úsilí, ale vytrvejte a uvidíte perfektní výsledky. V osobním životě buďte nyní otevření zejména možným novým vztahům a spolupráci s nečekanými jedinci.

Vodnář
Můžete po dlouhé době pocítit touhu po svobodě a nezávislosti. Sami nevíte, jak je to možné, ale máte za to, že jste v dosavadním vztahu velmi spokojení, ale něco vás stále vábí. Ve vztazích proto dávejte prostor druhým a respektujte jejich potřeby.

Ryby
Vaše intuice může být silná, a proto naslouchejte svým vnitřním pocitům. Buďte vnímaví k potřebám ostatních a buďte ochotní pomáhat za všech okolností. Ve vztazích buďte laskaví, sledujte emoce partnera a ve finanční sféře se vyvarujte impulzivním rozhodnutím!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.