Home - Články - Čínský horoskop na týden 28. září - 4. října

Čínský horoskop na týden 28. září - 4. října

vloženo 28. 9. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 28. září - 4. října

Budete tento týden oplývat optimismem a dobrou náladou, nebo vás čeká melancholické období? Čeká vás ve vašem profesním životě úspěch, nebo byste se měli očím šéfa raději vyhýbat? Přečtěte si, co vám čínský horoskop předpovídá tento týden.
sdílet článek na facebooku

Krysa
Zadaní se v posledních zářijových dnech více upnou na partnera. Stává se vaší vrbou i pomocníkem, na kterého se můžete kdykoliv obrátit s prosbou o radu. Soukromí je jediným místem, kde se můžete vyjadřovat bez omezení. Na pracovišti… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Říjnový start přináší Buvolům skvělé možnosti, které nezůstanou bez povšimnutí. Jejich realizace nemusí zůstat bez chyby, protože bojujete s roztržitostí. Naplánujte menší množství práce, aby vše klaplo. Chybět by vám neměl… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vysoké pracovní nasazení se začne projevovat únavou i zdravotními potížemi. Na začátku října se vyplatí zpomalit a začít více vnímat své tělo. Dopřejte mu relaxační masáž, pravidelnou procházku přírodou a v… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Po čerstvém rozchodu se nedokážete otřepat ze vzpomínek a stále se vracíte do minulosti. V tomto přelomovém týdnu máte příležitost odpoutat se od expartnera. Afrodité ve vaší blízkosti vidí alespoň jednu osobu, se kterou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, rádi byste popohnali čas, abyste všechno mohli mít ihned. Nedočkavost je aktuálně vaší největší potíží. Především v milostném životě byste se měli povznést nad stávající situaci a nechat události plynout… ČTĚTE VÍCE!

Had
Soukromý život Hadů vypadá v těchto dnech velice slibně. Máte srovnané priority a dokážete pojmenovat, za čím v životě kráčíte. Pokud hledáte spřízněnou duši, podaří se vám vybočit ze vzorce neperspektivních protějšků. V hledáčku… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Informace žijí v tomto týdnu vlastním životem. Měli byste na to myslet, až si nevázaně pustíte pusu na špacír. Především v zaměstnání zachovejte profesionální tvář, protože nemůžete vědět, jak fungují vazby mezi… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Pozornost zrozenců Kozy se na přelomu září a října stáčí k domácnosti. Pokud máte rodinu, partner se stane iniciátorem zásadní proměny vaší domácnosti. Touha po vylepšení rodinného hnízda vám bude společná. Můžete se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zadané Opice potřebují vědět, že jsou s partnerem sehrané duo. Proto je tento týden splněním snu o harmonickém partnerství. Drahá polovička nad vámi drží ochrannou ruku a pokud je třeba, hájí vaši čest. Dejte jí najevo, že si… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Prodloužené volno si neužijete podle očekávání, protože se musíte vypořádat s nezvanými společníky. Dost možná se kolem vás točí nevítaný nápadník a nechce pochopit, že o něj nemáte zájem. Některým tvrdohlavcům… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zadaní zrozenci Psa se mohou dostat do křížku s partnerem. Zatímco vy se snažíte držet společné finance pod kontrolou, drahá polovička má rozhazovačné tendence. Hádky nikam nepovedou, raději mu vysvětlete, na co se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Dobrotivost Vepřů se v tomto týdnu nevyplatí. Chcete být s každým zadobře a neradi odmítáte pomoc blízkým. Bohužel se dostanete do situace, kdy kvůli tomu musíte omezit vlastní program. Vaše pohodlí a zdraví musí být… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.