Home - Články - Čínský horoskop na týden 28. října - 3. listopadu

Čínský horoskop na týden 28. října - 3. listopadu

vloženo 28. 10. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 28. října - 3. listopadu

Vydejte se s námi na cestu až do daleké Číny! Nejedeme tam za byznysem ani turistikou, ale pro další týdenní čínský horoskop. Jste připraveni dozvědět se pravdu o své budoucnosti? Tak honem! Vyrážíme za tradiční orientální moudrostí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelomový týden dodává Krysám odvahu bojovat za své štěstí. I když makáte jako šroubci, ne vždycky to přinese kýžený výsledek. Hvězdy radí, abyste nepropadali panice. Následujte vytčený cíl a nebojte se různě… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ještě než se říjen rozloučí s nadvládou, zažijete ohromný příval vitality. Chytíte druhý dech v lásce, zaměstnání, sportu i rodinném životě. Nechte věcem volný průběh a věřte, že vesmírní vládcové s vámi mají ty… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Partnerství Tygrů není v závěru měsíce bez poskvrny. Starosti si tentokrát berete příliš k srdci a nedaří se vám od nich uniknout. Obvykle stačí vsadit na starou známou usmiřovací taktiku, ale tentokrát se… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci nebudou osaměle ležet ve své jamce a čekat, až zahřmí. S podzimem chytnete druhý dech a zatoužíte po větší změně. Pokud máte odrůstající potomky, vybízí vás vesmír k tomu, abyste je nechali vylétnout… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí Draci, na přelomu měsíce si vesmír posvítí na schopnost plánovat život do detailu. Pokud nezačnete lépe vládnout time managementem, dostanete se do problémů. Pořiďte si diář a začněte si zapisovat úkoly nejen po… ČTĚTE VÍCE!

Had
Přáli byste si, aby okolí více vnímalo vaše přání. Než začnete házet vinu na příbuzné, partnera i kolegy, zkuste se na situaci podívat z jejich strany. Nespoléhejte, že druzí ovládají umění telepatie a pokud něco… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nezadaní zrozenci Koně by v tomto týdnu měli vyhledávat bujarou společnost a účastnit se každé zajímavé akce, na kterou dostanou poznámku. Láska vás může zaskočit na místě, kde byste ji nehledali. Nebuďte tedy za šedou… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Ve vztahu prožíváte fantastické okamžiky, kdy jste spolu spjati nejenom fyzicky, ale i duševně. Srdce bijí ve stejném rytmu a nedokážete se soustředit na nic jiného. Kvůli tomu byste si mohli vykoledovat pozvání na… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Romantický podzim si došlápne i na zrozence Opice. I když jste zachumlaní v teplých svršcích, nebrání vám to v navázání vřelého vztahu. Procházíte barevnou přírodou, zahříváte prokřehlé ruce a těšíte se, až si tělesné… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Singles propadají panice, že všichni normální protějškové jsou dávno zadaní. Potkáváte samé nevhodné adepty, o které byste si ani neopřeli kolo. Sami si děláte zálusk na úplně jinou osobu. Nebojte se převzít při sbližování iniciativu a zkuste štěstí. Jestliže vám platonická láska stojí… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Prioritou tohoto týdne je rodinné soužití. Pro spokojenost blízkých byste dýchali. Přizpůsobíte jim svůj pracovní i volnočasový program, ale je to kontraproduktivní. Dejte příbuzným větší prostor pro vlastní život. Ani děti nejsou… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Jestli se v tomto čase můžete těšit na něco speciálního, pak jednoznačně rozmach milostného života. Ať jste čerstvě zadaní nebo jste zakotvili v dlouholetém vztahu, hvězdy nešetří pozitivními zprávami. Ani singles nezůstanou s… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.