Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. listopadu - 3. prosince

Čínský horoskop na týden 27. listopadu - 3. prosince

vloženo 27. 11. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 27. listopadu - 3. prosince

Listopad pomalu končí. Přinese ještě začátek něčeho nového, nebo už doběhne beze změn? V čínském horoskopu najdete odpovědi na všechny důležité otázky, a jako vždy se budeme zabývat především láskou a kariérou. Nenechte věci náhodě a poznejte svou budoucnost už teď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Koncem listopadu se vám daří držet rozpočet v rovnováze. Navzdory vánoční nadílce a zvýšeným výdajům nepociťujete problémy s penězi. Dokonce se zdá, že si uděláte radost nějakým dárečkem s předstihem. Zadané… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Přelomový týden přivede do života Buvolů spoustu zajímavých tváří. Nebudete mít nouzi o společenské události a nezadaní se mohou s někým seznámit! Při navazování kontaktů se nenechte opít rohlíkem. Někdo se vám… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Kladete důraz na otevřenou komunikaci a ke svému okolí jste upřímní. Očekáváte, že se dočkáte stejné reakce. V partnerství se na to můžete spolehnout, mezi širšími členy rodiny stoprocentní upřímnost nevládne. Naštěstí vaše … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Překypujete tvůrčí energií a nedokážete sedět se založenýma rukama. Přicházíte se skvělými nápady, jak zlepšit bydlení, inovovat pracovní povinnosti nebo čím se zabavit ve volném čase. Svými nápady oslovíte i kolegy nebo… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, hodně přemýšlíte nad svým vztahem a potřebujete mít jistotu, že drahá polovička vnímá některé kroky stejně. Citelné to je hlavně u čerstvých párů. S blížícím se závěrem roku rekapitulujete a přemýšlíte o společné… ČTĚTE VÍCE!

Had
Adventní čas vás chytne za srdce. Letošní Vánoce chcete mít perfektní, a tak si vychutnáváte přípravy se vším, co k tomu patří. Dáváte si záležet na výzdobě, chystáte cukroví a loudáte se adventními trhy. Láká vás i kulturní  … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Přelom listopadu a prosince slibuje nezadaným Koním novou lásku! Pro opačné pohlaví jste velmi atraktivní, tak se neskrývejte doma, ale vyrazte na místa, kde to žije. Dejte si záležet na své vizáži, ať se chystáte na vánoční … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v nadcházejících dnech se připravte na třenice, kterým budete muset čelit. Naštěstí se neocitnete v jejich středu, spíše je musíte usměrňovat či soudit. Vesmír radí držet emoce na uzdě. Nenechte se … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Romantický vánoční čas na vás dolehne plnou vahou. Máte chuť být svému miláčkovi co nejvíce na blízku. Přemýšlíte, čím ho potěšit, a nebudete s tím čekat až do Vánoc. Pozornost stáčíte i k domácnosti, kterou chcete… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zrozenci Kohouta řeší zapeklitý milostný problém. Máte sice spoustu nápadníků, ale děláte si zálusk na člověka, který si vás nevšímá. Neztrácejte čas smutněním a zjistěte, na čem jste. Možná dostanete košem, ale aspoň se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Profitujete ze svých komunikačních schopností, které vám otevírají cestu ke kariéře i štěstí v lásce. Udržujete si dobrou náladu a svými vtipy pobavíte široké okolí. Jen pozor, abyste se smyslem pro humor nesklouzli… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vyhlížíte úspěšný týden, kdy se v práci můžete vyšvihnout mezi naprostou špičku. Nebojíte se náročných výzev. Vládnete zdravou sebedůvěrou a máte ostré lokty. Štěstěna vám přeje také při nakupování. Pusťte se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.