Home - Články - Týdenní horoskop 27. listopadu - 3. prosince

Týdenní horoskop 27. listopadu - 3. prosince

vloženo 26. 11. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 27. listopadu - 3. prosince

Listopad se brzy přehoupne v prosinec a někteří z vás prožijí klidný adventní týden. Jiným hrozí, že bude někdo zneužívat jejich píle a pracovitosti. Čekají na vás nějaké nepříjemnosti, nebo naopak chvíle plné radosti a štěstí? Na otázky vám odpoví nový týdenní horoskop.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se budete cítit plní energie a odhodlání a vaše ambice vás povedou k novým výzvám a možnostem. Nebojte se přijmout rizika, protože odměna může být velká. Ve vztazích buďte láskyplní a plni pochopení, abyste udrželi správnou harmonii.

Býk
Soustřeďte se na své materiální záležitosti. Můžete se setkat s finančními příležitostmi, které by vám mohly přinést kýženou stabilitu. Vánoce se navíc blíží a je čas šetřit si nějakou tu korunku navíc pro nečekané a originální dárky pro své blízké.

Blíženci
Tento týden bude pro vás plný komunikace a zcela nových informací. Buďte otevření novým nápadům a dobrodružstvím a nenechte se žádnou nudou zdržet. V milostných vztazích můžete projevit svou zvídavost a zájem o druhé, abyste posílili své vztahy.

Rak
Zaměřte na svou rodinu a domov, kdy advent bude ideálním časem na zlepšení vztahů a vytvoření pohodlného prostředí. Buďte citliví k potřebám svých blízkých a poskytněte jim podporu, kterou potřebují. Přesně tohle nastavení se skvěle hodí pro nastávající čas Vánoc.


Lev
Momentálně budete zářit zdravým sebevědomím a charismatem a můžete se tak dostat do středu pozornosti a získat uznání za své úspěchy. Vyzkoušejte nové věci a nebojte se prosadit své názory. Jedině tak se zasloužíte o úspěch, o který skutečně bojujete.

Panna
Vaše zdraví by pro vás mělo být na prvním místě, nenechte se proto zlákat módními kousky, které jsou sice krásné, ale rozhodně ne hřejivé. Nakonec by to mohlo ošklivě odskákat vaše zdraví a první adventní neděli byste prožili v posteli a s teplotou.

Váhy
Jste nyní obrovskou zásobárnou energie, a to i pro své blízké. Máte spoustu skvělých nápadů, chcete vytvořit domov plný harmonie a vaše kreativní nápady jsou skvělé pro vánoční zdobení a dekorace ve vašem domově. Jste doslova inspirací pro vaše okolí.

Štír
Tento týden může být pro vás emocionálně intenzivní. Celkově jste osoby, které jsou empaticky velmi silní. Snažte se nyní otevřít novým hlubokým zkušenostem a nebojte se vyjádřit své city - i ty negativní. Ve vztazích buďte zejména důvěryhodní.


Střelec
Máte před sebou dobrodružný týden, který bude charakterizovat i spoustu nových zážitků. Můžete se dostat do kontaktu s různými kulturami a filozofiemi, které vás budou v mnohém inspirovat. Zároveň se těšíte na Vánoce a je to vidět na vašem domově.

Kozoroh
Můžete dosáhnout úspěchů, pokud budete pracovat tvrdě a být disciplinovaní. Nebojte se projevit otevřeně svůj názor, a to zejména v pracovní sféře. Vedení vaší firmy bude naprosto nadšené z vašeho nového přístupu, což se projeví i na vaše ohodnocení.

Vodnář
Tento týden se budete cítit jako inovátoři a vizionáři. Můžete mít nové nápady a inspirace, které by mohly změnit svět kolem vás. Je načase, abyste ukázali, co ve vás vězí. Oblečte si něco hezkého, zvedněte si sebevědomí a běžte obhájit své názory.

Ryby
Vánoce se blíží mílovými kroky a máme před sebou již první adventní neděli. Letos jste si dali takové předsevzetí, že nebudete zbytečně s ničím plašit a užijete si vánoční čas v harmonii. První adventní neděle tedy bude o pohodě a zdobení příbytku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.