Home - Články - Láskohled 27. listopadu - 3. prosince

Láskohled 27. listopadu - 3. prosince

vloženo 25. 11. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 27. listopadu - 3. prosince

S novým měsícem pro mnohé nezadané něco nového začíná a hvězdy tentokrát opravdu přejí novým seznámením. Pokud budete pasivně čekat, až se všechno samo změní, tak se nikdy nedočkáte. Cestu máte umetenou, tak na co čekáte?

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou láskyplné období, které se vám zaryje pod kůži a jednou na toto období budete rádi vzpomínat. Pokud ne vše vyjde podle představ, tak nezoufejte, zítra to vyjde lépe.

Býk
V lásce se soustřeďte na stabilitu a bezpečí. Buďte věrní emocím a dejte najevo loajalitu, která je pro partnera důležitá. Může se vám dostat něčeho, co vám dává pocit jistoty.

Blíženci
Nad dlouhodobými svazky se teď stahují mračna ve formě jistého dosud nezmíněného konfliktu. Jisté věci jste hodně dlouho drželi pod poklicí a momentálně vše vybublalo na povrch.

Rak
Čekají vás vášnivé chvíle plné nových zážitků a dobrodružství. Nejste zrovna jedinci, kteří rádi zkouší nějaké novoty, ale s nový protějškem to jde tak nějak samo. Jen tak dál.


Lev
Začínající advent je pro vás plný harmonie a pohody a přesně tak budete nyní naladění, což se samozřejmě promítne i do vašeho milostného vztahu. Budete jen zářit štěstím a láskou.

Panna
Tento týden budete ve svém osobním milostném životě důslední a pozorní k detailům. Malé gesta a péče o svého partnera budou klíčem k harmonii, která je pro vás oba velmi důležitá.

Váhy
S partnerem spolupracujte na řešení všech vašich konfliktů a snažte se najít společné cesty. Vaše citová inteligence vám značně pomůže a vy tak získáte zpětnou vazbu od partnera.

Štír
Tento týden budete ve svém osobním milostném životě hlubší a vášnivější. Snažte se o hluboké spojení s partnerem a nebojte se projevit svou intenzitu. Romantika bude ve vzduchu.


Střelec
S partnerem vyrazte na neobvyklé rande nebo do nového prostředí. Zkuste společně objevovat nové horizonty. Uvidíte, jak to krásně posílí váš vzájemný vztah. Oba budete spokojení.

Kozoroh
V osobním milostném životě se tento týden budete soustřeďovat na dlouhodobou stabilitu a zodpovědnost. Buďte loajální a pracujte na budování trvalého vztahu, který je důležitý.

Vodnář
Snažte se otevřít novým zážitkům a nechte svou kreativitu volně proudit. Vaše jedinečnost bude přitažlivá a budete se divit, kolik pozvánek na rande v tomto týdnu ještě dostanete.

Ryby
Ve vztazích budete tento týden plni soucitu a citlivosti. Buďte pozorní k emocím svého partnera a dejte mu najevo svou věrnou a velkou lásku. Dělejte také romantické gesta, které potěší.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.