Home - Články - Osobní denní číslo a jeho vzkaz pro nás?

Osobní denní číslo a jeho vzkaz pro nás?

vloženo 23. 11. 2023
čas čtení: 5 minut

Osobní denní číslo a jeho vzkaz pro nás?

Spočítat si můžete, jaké číslo vás bude provázet po celý rok – jedná se o osobní roční číslo, stejně tak má svou moc osobní měsíční číslo – o těch se tu již psalo, ale jak je to s osobním denním číslem?

sdílet článek na facebooku

Moc osobního denního čísla

Do tajemství numerologického výpočtu osobního denního čísla nás může zasvětit třeba Luise L. Hay, ta ve své knize uvádí výpočty osobního ročního čísla, osobního měsíčního čísla i právě osobního denního čísla.

Zatímco roční a měsíční číslo funguje jako taková hudba na pozadí, denní číslo pro nás má aktuální denní předpověď, které se můžeme, ale samozřejmě nemusíme držet. I když některými užitečnými tipy rozhodně nic nezkazíme. Numerologie nám v tomto směru říká nejenom, jaká je naše šťastná barva nebo talisman pro daný den, ale i jaké potraviny nám udělají dobře a jaké bude celkové ladění dne.

Postup výpočtu

K výpočtu osobního denního čísla se dostaneme skrze jednoduchý propočet, napřed sečteme číslice aktuálního roku – pro letošek je to 2 + 0 + 1 + 8, což dává dohromady jedenáct. S výjimkou jedenáctky a dvacet dvojky bychom museli postupovat ještě k dalšímu součtu 1 +1, ale právě jedenáctka je v tomto případě mistrovským číslem, jež se už dále nesčítá. Pak k danému číslo připočteme svůj měsíc a den narození. Takže pokud jsme narozeni třeba 10. března pak je to 11 + 10 + 3 = 24 =6, což je naše osobní roční číslo. K tomu je potom dále třeba přičíst vždy číslo konkrétního kalendářní měsíce, např. leden jednička, prosinec dvanáctka.

Zajímá-li nás předpověď konkrétního dne třeba v září, pak k osobnímu ročnímu číslu 6 v našem příkladu připočteme číslo 9 (pro září), a získáme 6 + 9 = 15 = 6, aktuálním osobním měsíčním číslem je tedy opět číslo 6.


A teď nám již nic nebrání spočítat si předpověď pro jakýkoliv den měsíce září. Zajímá-li nás třeba, co nás čeká 10. září, pak stačí, když ke svému osobnímu číslu měsíce, což je v tomto případě číslo 6, připočteme kalendářní číslo dne, což je v tomto případě 10. Výpočet pak bude vypadat jako 6 + 10 = 17 a dále 1 + 7 = 8. Naším osobním denním číslem, které má pro nás určitý vzkaz tak bude osmička. Podobně by součet vypadal i u dalších čísel, akorát si musíme dát pozor, že pokud vyjde jedenáct či dvacet dva již dále není třeba součtů – tyto čísla jsou již samostatnými osobními denními čísly.

Osobní denní číselný vzkaz

Jednička nám doporučuje odít se do červené barvy. Pro upevnění zdraví bychom měli tento den sáhnout po červených plodech – ideální jsou rajčata, jahody, papriky nebo jablka. Dopřát si můžeme i zdravotní sklenku červeného vína. A ideálním talismanem je rubín a den bude přát novým začátkům.
Dvojka bude volat po oranžové barvě. Zdraví budou nejlépe prospívat oranžové potraviny – sáhnout můžeme po mandarinkách, pomerančích, meruňkách, z hub bychom měli pátrat po klouzkách či křemenáčích nebo liškách. Vhodným talismanem je měsíční kámen a nejlepší naplněním dne spolupráce.
Trojka bude přinášet chuť na žluté odívání. Mlsná nás může honit po banánech, citronech, hruškách či ananasu. Vhodné jsou i sýry nebo vajíčka. Z talismanů volte topas. Dnešek přeje radosti a jejímu sdílení.
Čtyřka přeje zeleným šatům. Z potravin nám dodá sílu zelená paprika, kadeřavá petrželka, kopr nebo hlávkový salát či zelená jablka. Ideálním amuletem je smaragd. Den je ve znamení práce a produktivity.


Pětka fandí tyrkysovému odívání. Z potravin můžeme vyrazit na hřiby podborováčky, kterým po stisku modrají klobouky, stejně jako další podobné typy hub, vhodný je i sýr niva s modrou plísní. Z talismanů je ideální akvamarín nebo tyrkys. A těšit se můžeme na změny a překvapení.
Šestka má ráda šaty v barvě indigo či námořnické modři. Zdraví upevní švestky, blumy a také čaje z bylinek typu čekanka nebo chrpa. Ochranným talismanem je perla, safír nebo lazurit. Věnovat bychom se měli úpravám a domovu.
Sedmička miluje purpurová a fialové oblečení. Dobře nám budou dělat borůvky, ostružiny, fialové hroznové víno, fialové zelí nebo červená řepa. Vhodným talismanem je ametyst. A den je ideální pro nahlížení do vlastního nitra.
Osmička je barvou béžového a hnědého oblečení. Pochutnáme si na houbách, chlebu nebo hořké čokoládě. Z kamenů nám pomůže diamant. Den je ve znamení úspěšného podnikání a síly.
Devítka je symbolem pro oblečení všech pastelových barev. Chutnat nám budou pistácie, maliny, zelené zelí nebo hrášek. Ochrannými amulety jsou opál a zlato. A hlavní zásadou dne lidskost.
Jedenáctka doporučuje černobílé barevné kombinace. Z potravin se vyplatí mléčné výrobky, černý čaj, káva. Vhodným amuletem je stříbro a vzkazem následovat svou vnitřní hvězdu.
Dvacet dvojka má ráda odstíny korálově červené nebo červenohnědé. Pochutnáme si na jahodách, třešních nebo červené čočce. Šťastné talismany budou korál a měď. Tento den ze sebe vydáte to nejlepší.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.