Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. listopadu

Čínský horoskop na týden 20. - 26. listopadu

vloženo 20. 11. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 20. - 26. listopadu

Pro mnohá znamení čínského horoskopu přináší tento týden velmi dobré vyhlídky, ale například zrozenci Krysy se musí obrnit trpělivostí a počkat si, až se blížící bouře přežene. Zjistěte i vy, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Krysy k sobě v další listopadové dekádě strhnou pozornost, která jim nebude příjemná. Snažte se ovládat své chování i slova, jimiž byste si mohli ublížit. Důležitá je komunikace ve vztahu. Před partnerem nic… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Pracovní závazky vám jdou snadno od ruky. Zato v soukromí se na vás hrnou resty, navíc Venuše komplikuje dění ve vztahu. Nejste spokojení s partnerovým chováním, ale bojíte se proti němu zasáhnout. Pokud máte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, koncem listopadu toužíte po romantice. Měsíční paprsky vám v tomto ohledu dělají tu nejlepší službu, ale hlavní iniciativa musí vycházet z vašeho srdce. Překvapte miláčka večeří při svíčkách, užijte si… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Týden začne hladce, ale v jeho polovině se může vyvrbit něco nečekaného. Problémy máte řešit okamžitě, jejich otálení by všechno jen zkomplikovalo. Počítejte s tím, že bude nutné měnit plány na víkend nebo zbytek… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Překypujete dobrou náladou a také sil máte po celý týden na rozdávání. Přicházíte s nápady na trávení volného času s rodinou. Určitě nechcete jen sedět jako pecky. Probudit ostatní k nějaké aktivitě ale nebude vůbec… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v nadcházejícím týdnu byste se měli zaměřit na zdraví. Nenechte nad sebou vyhrát stres, který ukusuje z vaší imunity. Změňte životosprávu a najděte si čas, abyste jedli kvalitní a vyvážené jídlo. Dobrou službu vám… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Z vesmíru k vám proudí velké ambice a chcete světu ukázat, jaký potenciál ve vás dřímá. Je potřeba vysledovat správnou příležitost, abyste neplýtvali silami. Nestyďte se přihlásit do zajímavých kurzů, buďte odvážní a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Závěrem měsíce budete zaskočeni větší citlivostí. Jste vnímavější a emoce s vámi mohou pořádně zacvičit. Podle hvězd byste je neměli utišovat, naopak jim dejte průběh. Očistíte svou duši a pomůžete tělu k pevnějšímu… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Singles Opice mají možnost potkat někoho sympatického. Nevyhýbejte se společnosti, protože není jasné, kdy na objekt svého zájmu narazíte. Také se vyplatí zapracovat na své sebejistotě. Důvěřujte sami sobě a vězte, že … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Aktuálně počítejte s proměnlivými podmínkami na poli vztahů. Nejsou vyloučené rozchody nebo naopak návraty k bývalému partnerovi. Buďte obezřetní a nerozhodujte se impulzivně. Přemýšlejte o tom, proč se některé… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, koncem měsíce se snažte udržet pozitivní myšlení a nebojte se píchnout do vosího hnízda. Něco vám leží v žaludku a bylo by dobré se toho zbavit. Staré křivdy, neujasněné záležitosti z minulosti i problematické… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nastává obrat k lepšímu, pokud jde o mezilidské vztahy. Vepři toužící po lásce mají šanci objevit spřízněnou duši. Zadaní zase docení důležitost stávajícího svazku. Protějšek se snaží vycházet vám vstříc a celá … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.