Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. listopadu

Týdenní horoskop 20. - 26. listopadu

vloženo 19. 11. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. listopadu

Myslete na to, milé Váhy, že komunikace je základ všeho a získáte celou řadu výhod. Lvi budou opět dravé šelmy a flitrují a Štíři si užijí nervózní týden, kdy hrozí konflikty se šéfem. Pravidelný týdenní horoskop od Astrohledu právě přichází!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden budete cítit silnou touhu po dobrodružství. Je čas vyrazit do světa a objevovat nové místa a zážitky, ale také se seznamovat s novými lidmi. Vaše odvaha vás povede k nezapomenutelnému dobrodružství. Poslouží vám i váš pověstný temperament.

Býk
Aktivně se v týdnu zapojujte do netradičních konverzací, protože jedině tak objevíte nové perspektivy a dozvíte se něco nového. Když se seznamujete s novými lidmi, vždy vám to něco přinese. Sdílejte rovněž své nápady s ostatními a buďte dostatečně asertivní.

Blíženci
Milí Blíženci, zaměřte se na své finanční záležitosti, protože právě teď je vhodný čas na plánování a rozpočtování. Buďte opatrní s výdaji a investujte do dlouhodobého finančního zabezpečení. Jednou se vám to bude hodit a budete rádi za svou uvážlivost.

Rak
Zaměřte se na své vztahy s blízkými! Udělejte si čas na rodinné setkání nebo nějakou společnou aktivitu. Vaše empatie a laskavost budou klíčem k harmonii, a to napříč celou rodinou. Obecně vzato jste vy ten uklidňující prvek u vašeho rodinného krbu.


Lev
Venuše je v příznivém sextilu s vaším znamením. Využijte toho, milí Lvi, je totiž více než pravděpodobné, že si již delší dobu děláte na někoho zálusk. Nyní vám hvězdy osudu radí, abyste v sobě našli odvahu a daného jedince oslovili a pozvali na rande.

Panna
Nezapomínejte na své fyzické, ale i duševní zdraví. Mnohdy děláte tu chybu, že na sebe moc nemyslíte, neumíte zpomalit a jste v neustálém napětí a stresu. Udělejte si proto čas na cvičení a stravování. Péčí o sebe získáte více energie a vitality.

Váhy
Velice dobře se cítíte v roli prostředníka a mírotvorce. Pokuste se řešit konflikty a pomáhat ostatním najít společnou řeč. Vaše diplomacie a komunikace bude nyní ceněna, obzvlášť někteří přátele vás mají za zpovědní vrbu a stále častěji je zajímá vás názor.

Štír
Vaše znamení tvoří negativní opozici s Uranem. Projeví se to zejména v pracovní sféře, kdy se objeví konflikty s nadřízeným. Ten totiž neschvaluje některé vaše myšlenky a nápady. Vám se ale zdají inovativní a máte pocit, že to firmu celkově posílí.


Střelec
Dávejte si tento týden pozor zejména na svůj jazyk. Jste Střelec až do morku kostí a vaše brilantní myšlení a umění dostat se věcem na kloub je pro někoho hodně obtížné. Zejména přátele občas mrzí některé věci, které říkáte, i když to myslíte dobře.

Kozoroh
Tento týden se zaměřte zejména na své pracovní cíle a ambice a pracujte tvrdě na dosažení svých dlouhodobých plánů a cílů. Vaše vytrvalost vás posune blíže k úspěchu a zajistí vám i dostatek financí, které se vám momentálně budou hodit. Jen tak dál!

Vodnář
Jste připraveni navazovat nové kontakty a hvězdy vám tento týden výjimečně přejí. Vyrazte do víru velkoměsta a bavte se! Nikdy totiž přesně nevíte, co z takového nevinného seznámení může vzejít. Mějte proto oči na šťopkách a buďte prostě okouzlující.

Ryby
Zaměřte se momentálně na sebezkoumání a rozvoj. Můžete odhalit nové aspekty své osobnosti a začít se více zajímat o svou budoucnost. Celkově budete mít potřebu bádat v hloubkách vaší mysli, objevovat skryté pravdy a je jen na vás, co nového objevíte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.