Home - Články - Láskohled 20. - 26. listopadu

Láskohled 20. - 26. listopadu

vloženo 18. 11. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 20. - 26. listopadu

Na lásku není nikdy pozdě! Záleží ovšem na tom, co o vaší situaci říkají hvězdy, protože zbrklé jednání se většinou nevyplácí. Je třeba jednat, nebo musíte ještě týden počkat? Všechno zjistíte v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostném životě Beranů bude tento týden skutečným ohnivým dobrodružstvím. S partnerem se můžete těšit na nesčetné vášnivé chvíle, ale i romantické a nové zážitky. Užíváte si!

Býk
V životě Býka se bude nyní všechno točit kolem stability a důvěry. S partnerem budete budovat pevný vztah, který je založen na spolehlivosti a něžnosti. To přesně nyní potřebujete.

Blíženci
Tento týden budete zářit díky svému smyslu pro humor a inteligenci. S partnerem se budete smát a mít spolu fascinující konverzace. Okolí zase zaujmete svým nepřehlédnutelným charismatem.

Rak
Pokud jste svobodní, můžete narazit na někoho, kdo sdílí váš obdiv k životu. Je hezké setkat se s někým, kdo má podobnou energii jako vy a má pozitivní postoj. To vám chybělo.


Lev
S partnerem se snažte plánovat společnou cestu a pracovat na společných cílech. Pokud jste svobodní, můžete narazit na někoho, kdo vám bude nabízet jistotu a perspektivu do budoucna.

Panna
Pokud jste ve vztahu, připravte se na vášnivé a náruživé chvíle s partnerem. Pokud jste svobodní, můžete narazit na někoho, kdo vám zapálí srdce svou energií a smyslností.

Váhy
S partnerem se pokuste vyřešit konflikty a hledat společné řešení. Není vyloučeno, že tento týden se nad vašim milostným životem budou stahovat mračna. Mějte na paměti kompromis.

Štír
V milostném životě Štíra budou vášnivé a hluboké emocionální spojení na pořadu dne. Jste velice vášnivý jedinec a je pro vás důležité cítit od protějšku silné emoce a porozumění.


Střelec
Jste-li svobodní, můžete si najít někoho, kdo vás bude vtahovat do světa dobrodružství a zážitků. Přesně takové parťáka totiž v životě potřebuje, protože nuda je pro vás sprosté slovo.

Kozoroh
S partnerem se snažte budovat společnou budoucnost a dosahovat společných cílů. Pokud jste svobodní, mohli byste být přitahováni někým, kdo má jasné životní cíle a to se vám líbí.

Vodnář
Milostný život Vodnářů bude tento týden o svobodě a nezávislosti. Hledáte vedle sebe člověka, který je plný elánu, ale zároveň má rád osobní prostor. Možná už o někom dokonce víte.

Ryby
Buďte nyní otevření novým zážitkům a nebojte se vyjádřit své jedinečné názory na lásku! Pokud jste svobodní, můžete si najít někoho, kdo sdílí vaši touhu po svobodě a kreativitě.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.