Home - Články - Každé slovo má svou váhu

Každé slovo má svou váhu

vloženo 15. 11. 2023
čas čtení: 5 minut

Každé slovo má svou váhu

Milé ženy, budoucí maminky, vaše miminko již od početí vnímá každý váš rozhovor a emoci. V mysli si fixuje pocity z vašich informací a vznikají mu myšlenkové vzory - programy chování již před narozením! Proto pečujte o svůj vztah s partnerem, vyjadřujte si vzájemně lásku, dělte se i o své obavy a nenechávejte si je pro sebe.

sdílet článek na facebooku

Děťátko vyvíjející se ve vašem těle touží po informacích o svém otci. Poskytněte mu je, vyprávějte jí nebo jemu o prvním setkání s jeho tatínkem a dalším společném životě. I pokud je otec dítěte místně vzdálen, či zaneprázdněn pracovně, uklidněte sebe i děťátko povídáním o tom, jak moc touží vás finančně zabezpečit a jak se těší na příchod nového člena rodiny. Pokud máte v těchto ohledech pochybnosti vy sama, uvědomte si, že je třeba je urychleně s partnerem (ne s kamarádkou ani vaší matkou), vyjasnit! Vaše miminko se díky tomu bude těšit na svět – šťastné a zdravé!

Myšlenky z prenatálu přetrvávají po celý život

Při odstraňování traumat dospělých lidí pomocí regresní terapie se prokazatelně potvrdilo, že pocity matky i otce a jejich myšlenkové vzory dítě přejímá na sebe. Při silném emocionálním rozrušení rodičů považuje smutek či chmurné myšlenky rodičů za své. Není schopno rozlišovat, kde končí JEHO VĚDOMÍ! Vaše pozitivní myšlenky jsou velmi dobrou prevencí - vědomé ujišťování, že celá vaše rodina v radosti a souznění očekává jeho příchod, spolehlivě zažene možnost předčasného porodu nebo komplikace na úrovni citové a mentální.

Budoucí tatínkové nejsou sice příslušníci něžného pohlaví, ale také mají své city. A pokud se nevědomě trápí, miminko to vycítí. My ženy bychom měly své partnery citlivě a trpělivě od počátku moudře seznamovat se změnami našeho těla i mysli. Ty i nás samotné překvapují, jak pak má našim obavám a výbuchům emocí porozumět nezasvěcený partner? Cítí se být díky tomuto našemu novému chování odstrčen, neschopen nám pomoci a zahnán do kouta. V horším případě tatínky z nevědomosti odstřihneme od informací a pak nechápeme, proč se nám vzdálili, když teď nejvíce potřebujeme jejich oporu.


Něha a vášeň ruku v ruce se šťastným potomkem

Partner není hračka, na kterou v době štěstí zapomeneme a hlásíme se o ni, až když je nám ouvej! Vnímejme potřebu sexuální vášně z jeho strany a touhu přiblížit se nám takto i v době těhotenství. Právě tehdy, když jsme v pohodě a těšíme se z nejnádhernějších a nejmagičtějších zážitků zrození nové bytosti, je naší povinností a posláním ženy, milenky, manželky a bohyně v nás, podělit se o tyto zážitky s milovaným mužem. To proto, že on je fyzicky znevýhodněn a citově ochuzen o tento výjimečný prožitek!

Jste to pouze VY jeho milující partnerka, od koho je, díky láskyplným vztahům a důvěře ve váš citlivý přístup k němu, schopen získat odvahu a chuť nechat se emocionálně otevřít. Nechat se vtáhnout do tohoto, pro něj jinak rozumově nepochopitelného, zázraku stvoření. Pak má takto moudrou ženou zasvěcený muž, milenec a manžel šanci přirozeně, vědomě a logicky dozrát v milujícího šťastného otce!

A nejlepším otcem je ten muž, který udělá šťastnou matku svých dětí. Tak mu s tím pomozte svojí pozitivitou a láskou. Vítejte společně s budoucím tatínkem své děťátko a stále jej ujišťujte o své bezvýhradné lásce k němu - bez ohledu na to, zda je dívenka či chlapec!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.