Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. listopadu

Čínský horoskop na týden 13. - 19. listopadu

vloženo 13. 11. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 13. - 19. listopadu

Plánujte svou budoucnost pečlivě s čínským horoskopem! Zjistíte v něm, co zásadního vás čeká následujících sedm dní. Bude to hitparáda nebo týden smůly? Odpověď najdete na následujících řádcích. Nenechte se napínat a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Uprostřed listopadu se vám nedaří dostat do tempa. Počítejte s tím, že vám běžné povinnosti budou trvat déle a také budete bojovat s prokrastinací. Na pracovišti se snažte odevzdat práci ve smluveném termínu. Také ohlídejte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, nadcházející týden vám nabízí vynikající příležitosti. Důležité je naslouchat vlastní intuici a na rady okolí nebrat příliš zřetel. V milostném životě se můžete seznámit s člověkem, se kterým se budete skvěle … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Kamenem úrazu se stávají finance, které z účtu ubývají závratnou rychlostí. Zadaní Tygři se v této otázce neshodují s partnerem. Rádi byste pořídili něco nového, ale drahá polovička má tendence šetřit. Spory se mohou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pracovní tempo Zajíců polevuje. Padá na vás podzimní únava, takže hledáte cesty, jak ušetřit energii. Počítejte s tím, že si vašeho přístupu všimnou ostatní kolegové a nadřízení. Díky své vyřídilce se z nepříjemného rozhovoru… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, nadcházející týden stáčí vaši pozornost k rodinným záležitostem. Zaobíráte se hlavně svými dětmi, na které jsou vaše výchovné přístupy krátké. Vesmír radí vést je k větší zodpovědnosti a samostatnosti. Nechte je… ČTĚTE VÍCE!

Had
Více si všímáte svého bydlení a máte tendenci ho vylepšovat a měnit. Dokonce není vyloučena ani otázka stěhování. Když se vám nabídne lákavá možnost na změnu, určitě ji zvažte. Dost možná souvisí s lákavou pracovní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Z vesmíru k vám proudí pozitivní energie a samo Slunce se stará, aby vám elán hned tak nedošel. Potřebujete být neustále v pohybu. Podnikáte jednu akci za druhou a trochu zapomínáte, že vaše okolí může toužit naopak… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Tento týden nabízí prostor k zamyšlení a zvolnění tempa. Je čas uvědomit si, zda jsou vaše plány pořád aktuální nebo je na čase je přepracovat. Pokud toužíte po lásce, rozmyslete si, co by potenciální partner měl splňovat. Zároveň… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Legrace za každou cenu není v tomto čase na místě. Buďte opatrnější na slova, protože byste se někoho mohli dotknout. Obloukem se vyhněte zábavě na cizí účet. Také s upřímností je nutné zacházet v rukavičkách. Ne… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Ke slovu se dostávají zdravotní problémy a ztuhlost pohybového aparátu. Snažte se hýbat, jak to jen jde. Cestování autem vyměňte za MHD, kdy je nutné dojít na nejbližší zastávku. Procházka na čerstvém vzduchu, plavání i … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Máte spoustu nápadů, ale s jejich realizací už to není tak jednoduché. Chybí vám totiž energie, abyste je dotáhli do zdárného konce. Zvažte své možnosti a předem promyslete, zda je k novinkám vhodná doba. Možná bude lepší… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Na přelomu listopadu vstupuje do hry tajuplný Pluto. Přináší novinky, kvůli nimž musí ve vašem životě něco skončit. Dořešte závazky z minulosti a odstřihněte se od okovů, jimiž si necháváte svazovat ruce. Nebojte se odpustit… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.