Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. ledna - 2. února

Čínský horoskop na týden 27. ledna - 2. února

vloženo 26. 1. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 27. ledna - 2. února

Vítáme vás v roce Krysy! Víme, proč jste tady! Protože chcete zjistit, co vám přinese příští týden. Jestli vám přinese štěstí, nebo konečně novou lásku. Jestli se vám bude dařit v práci a jak to bude s rodinou. Na všechny tyto otázky se můžete ptát našich kartářek a věštců. Jednou z mnoha ověřených možností je také čínský horoskop. Pusťte se do čtení!
sdílet článek na facebooku
Krysa
Krysy se mohou těšit na zamilovaný závěr ledna. Zadaní přestanou pochybovat o stávajícím vztahu, singles zavětří v okolí zajímavý protějšek. O něco horší podmínky se ukazují na pracovní půdě. Přestáváte rozumět svým… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Přelomový týden bude v životě Buvolů patřit především penězům. Máte rozhazovačnou náladu, ale miláček sedí na úsporách jako žába na prameni. Máte výhodu, že nad vámi bdí láskyplná Luna, díky níž nakonec najdete… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Fyzická kondice s každým dalším dnem roste. Dokonce i zdravotní stav při dlouhodobých obtížích je znatelně lepší, což vám přidá na dobré náladě. Navzdory této konstelaci byste měli být ohleduplnější ke… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, na cestě k vám jsou novinky, které si za rámeček nedáte. Je jenom na vás, jestli pár nelibých informací dokáže zkazit náladu na celý týden. Hvězdy totiž slibují i příjemnější chvíle. Zadaní by měli… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Ještě než se leden rozloučí s nadvládou, zamyslete se nad svým zhodnocením uplynulého roku. Jaké jste si dali předsevzetí? Finance k jeho uskutečnění neschází a konstelace je víc než výhodná. Kamarádi už vás… ČTĚTE VÍCE!

Had
Myšlenky Hadů směřují k jedinému, spánku. Cítíte, že potřebujete vypnout a dopřát si vydatnou dovolenou. Za to se nemusíte stydět. Polovička pozná, že nejste ve své kůži a bude chtít znát důvod. Naťukněte možnost strávit… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Tmavé zimní dny se začnou podepisovat na vašem psychickém i fyzickém zdraví. V závěru měsíce máte chuť zavrtat se do peřin a nevylézat. Vyhlašte boj letargii. Vpusťte do svého života více světla, oblečte se do… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zelenou mají v přelomovém týdnu volnočasové aktivity. Obklopte se stejně smýšlejícími lidmi a věnujte se zálibám, nebo hledejte nové hobby. Potřebujete zažít slastný pocit úspěchu. Toho se vám na pracovní ani… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Vynalézavost Opic je pověstná, teď se o ní okolí přesvědčí na vlastní kůži. Na pracovišti si poradíte s jakoukoliv výzvou. Až do poloviny roku máte možnost zapracovat na svých znalostech, nebo si doplnit… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Afrodité si vzala pár dní dovolenou. Musíte převzít její díl povinností a v lásce se víc snažit. Přelomový týden nabádá k větší upřímnosti, jinak se do polopravd a lží nebezpečně zamotáte. Nepropadejte panice, když… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Partnerská krize roztaje na konci ledna jako jarní sníh. Vesmírní velikáni fouknou potřebný vítr do plachet. Odvahu také načerpáte díky rozhovoru se zkušenějším členem rodiny. Ani názory dětí neberte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vepři by v posledních lednových dnech měli více myslet na své zdraví. Zřekněte se konzumace alkoholu, protože škodí nevyrovnanému organismu a následně vaší pověsti. Zadaní by si mohli pořádně zkomplikovat… ČTĚTE VÍCE!


|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.