Home - Články - Rok kovové Krysy 2020

Rok kovové Krysy 2020

vloženo 22. 1. 2020
čas čtení: 9 minut

Rok kovové Krysy 2020

Rok šťastného Prasátka mizí v nenávratnu a pomalu si na nás brousí zuby rok kovové Krysy. Vypukne 25. ledna 2020 a provázet nás bude až do 11. února 2021. Pro většinu z nás to znamená konec odpočinku a začátek procesu pilnosti a vytrvalosti!

sdílet článek na facebooku

Rok 2020 se bude odehrávat ve znamení změn, a to ve všech oblastech, na které jen můžete pomyslet. Pokud se však budeme snažit, půjde o změny jenom pozitivní. Pokud chcete štěstí dopomoct, objednejte si TALISMAN - SPECIÁLNĚ PRO ČÍNSKÝ ROK KRYSY.

Čí rok žiješ, toho píseň zpívej

Krysa je znamení aktivní a komunikativní. Miluje zábavu, ať přijde kamkoliv, je středem pozornosti. Má mnoho přátel a rychle si získává oblibu cizích lidí. Na večírku jí či jemu celé osazenstvo leží u nohou. Pracovně se hodí všude tam, kde je třeba se domlouvat s druhými lidmi nebo něco organizovat či prezentovat. Podle zemských živlů se samozřejmě jednotlivé ročníky krys liší. Kovová Krysa je ze všech svých příbuzných z celého hejna ta nejpilnější, nejbystřejší a také nejcitlivější. Ze všech typů krys má právě ta kovová nejvyšší stupeň emoční inteligence. Její bystrý rozum, který se nikdy nezastaví, je v případě této kovové krysy doplňován hlubokými city a také schopností vcítit se do kůže svých bližních. Protože kovová Krysa je vladařkou nastupujícího roku, bude se jí nejen dařit a toto období í poskytne nejvíce příležitostí, ale také budeme mít plno „krysích šancí“ my všichni. Půjde o nové příležitosti a změny, které dokážeme využít pozitivně pro svůj život.



Práce v roce kovové Krysy

S příležitostmi k novým projektům se v roce 2020 roztrhne pytel. Možná bude dobré zhodnotit, kterým stihnete věnovat své síly a kterým už ne, aby se z vás nestali štvanci. Vybírejte si podle svého naturelu, větší šance na úspěch je v oboru, který aspoň trochu znáte. Ale pokud opatrně začnete s něčím novým a nebudete riskovat, zmapujete si území, které může později přinést zisk. Nadřízení si povšimnou vašich schopností (a tím nemyslíme jen zrozence Krys, ale všechny) a budou vám poskytovat nové kompetence. Pokud vás práce baví a rádi dokazujete své kvality, máte šanci se posunout na významnou pozici či založit výdělečný projekt.

Peníze v roce kovové Krysy

Je zřejmé, že s novými pracovními šancemi přichází i šance na slušný osobní zisk. Konečně si můžete vytvořit finanční polštář pro případ nečekané investice. Můžete také spořit na své podnikatelské plány či nové bydlení, bude z čeho. Lidmi v profesním okolí jste ceněni a vaše reputace ještě stoupne. Práci se musí samozřejmě něco obětovat, především čas. Pokud nechcete, aby yaše vytížení odnesly osobní vztahy, trochu své aktivity regulujte, ale je jasné, že peníze jsou pro každého z nás kýženým motivačním prostředkem.



Láska a vztahy v roce kovové Krysy

Krysí šarm a aktivita se nějak odrazí na každém z nás. Nebudeme statičtí, naopak budeme potkávat nové lidi a budou vznikat nové vztahy. Nezadaní budou mít mnoho příležitostí k seznámení a dokonce i ke vzniku partnerského vztahu. Pokud jste nikdy neobdivovali zvuk svatebních zvonů, je docela možné, že rok 2020 vás právě tímto zvukem dostane. Je také vhodný rok ke zplození potomka. Emoce a city budou kulminovat, život vás bude bavit, problém bude jen vyhodnotit, kdo z nových tváří je pro mě ten pravý či ta pravá. Mnoho příležitostí však bude potkávat i zadané, ba i ty šťastně zadané, kteří, pokud podlehnou touze po dobrodružství, mohou přijít o vztah i domov, který mají. Někdy je dobré ukončit staré věci a začít nové, jen je třeba zvážit, zda se jedná právě o vás případ. Pozor na rizika ztrát osob a vztahů, které ztratit nechcete!

Kondice v roce kovové Krysy

To, co vás bude držet v duševní i tělesné formě, je sport. Klidnější jedinci mohou praktikovat jógu či pilates, ti dravější klidně běh, cyklosport nebo lyže. Plavání se hodí snad pro každého. Krysy jsou také vyladěny na kolektivní sporty a ve skupině budou tužit přátelství a dosahovat skupinových vítězství. Ruku v ruce se sportem jdou meditace a masáže. Dobře vám udělá sauna. I když zrozenci Krysy jsou velmi aktivní, ani oni by se neměli přepínat a denními dávkami sportu se zdemolovat. Sport vám má sloužit jako doplněk vašich aktivit. Nikdo se nesplete s turistikou a procházkami. Pobyty v přírodě a sporty venku budou nejen stimulantem pro tělo, ale také uklidněním pro duši a mysl.

Šťastná čísla jsou 2 a 3, pozitivní barvy zelená, modrá a zlatá, nejpřátelštější znamení buvol a opice, z květin vám udělá dobře vůně fialek a lilií.

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU SI MŮŽETE PŘEČÍST UŽ TEĎ → ZDE...

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.