Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. dubna - 3. května

Čínský horoskop na týden 27. dubna - 3. května

vloženo 27. 4. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 27. dubna - 3. května

Chcete, aby stál tento týden opravdu za to? Připravte se na něj s námi! Květen je čas lásky, a tak se určitě budete nejvíc zajímat o to, co pro vás hvězdy tentokrát chystají. Ale nebojte se, když se nezadaří tento týden, může se to změnit hned ten příští.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Závěr měsíce přinese Krysám dlouho očekávanou úlevu. Vrátí se pozitivní myšlení, kdy si uvědomíte, že spousta problémů byla pouze ve vaší hlavě. Přestanete se trápit maličkostmi, namísto toho se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Racionální uvažování je v tomto týdnu důležitější, než se může zdát. Zadaní Buvolové se potřebují obrnit trpělivostí. S drahou polovičkou to bude mnohdy náročné, ale všechno zlé je k něčemu dobré. Konflikty vám… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři si vychutnávají klidnou atmosféru, která vládne napříč soukromým životem. Díky tomu jste vyrovnaní a nic vás nerozhází. Hodí se to v zaměstnání, kde se o pohodě nedá hovořit. Vyskytnou se mnohé komplikace, s nimiž… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíčci, nový měsíc přinese nové starosti. Rodiče si začnou více všímat svých ratolestí, protože se jim nelíbí, jakým způsobem naplňují volný čas. Mohou vám vadit jejich kamarádi nebo marnění života u… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zadaní dostanou potřebný důkaz, že je drahá polovička miluje. Prohloubí se začínající vztahy, záchrana čeká manželství, u nichž to šlo v poslední době od desíti k pěti. Singles přestanou zoufale hledat spřízněnou duši. Uvědomíte si, že… ČTĚTE VÍCE!

Had
V závěru dubna doceníte aktuální situaci. Díky ní vám na stole přistane nabídka, které byste se běžně nedočkali. Nebojte se přijmout výzvu a pusťte se do neznámých vod. Vysoká pravděpodobnost změny souvisí se zaměstnáním. I když jsou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Jestli něco na přelomu měsíce Koníkům nehrozí, pak je to nuda. Budete potřebovat spoustu energie, abyste ustáli výzvy nachystané shůry. Pokud přece jen potřebujete pomocnou ruku, spolehněte se na starší… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nezvyklá situace pomůže Kozám uvědomit si, co je pro vás v životě podstatné. Aktuální konstalace zmobilizuje vaše fyzické i duševní schopnosti, takže zvládnete netušené. Velký posun se očekává v mezilidských vztazích. Májové klima je… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Mezilidské vztahy se proměňují každý den. Přátelé mizí a objevují se noví, dokonce v řadách dřívějších nepřátel. Opice překvapí vlna solidarity, které se vám dostane od blízkého člověka. Znamená pro vás o to víc, že… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, pokud se můžete vyhnout manuálně náročným činnostem, udělejte to. Myslete na své zdraví, které by mělo být na prvním místě. S klidným svědomím přenechte fyzicky vyčerpávající aktivitu partnerovi nebo… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nejlepší chvíle tohoto týdne zažijete po boku dětí. Nechte plavat starost o domácnost i zahradu a užijte si volný čas s potomky či vnoučaty na maximum. Vrátí vám úsměv na tvář i pohodu do duše. V zaměstnání proti… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, závěr měsíce se na vás podepisuje střídajícími náladami. Přitom je důležité udržet se psychicky v pohodě. Nikdo jiný to za vás neudělá, proto hledejte štěstí v maličkostech. Hvězdy dovolují nákupy… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.