Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. - 31. prosince

Čínský horoskop na týden 25. - 31. prosince

vloženo 25. 12. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 25. - 31. prosince

Staré čínské pořekadlo říkává, že jediná omezení, která v lidských životech existují, si klademe my sami. Nenechte se ničím omezovat ani v posledním měsíci roku 2023 a dobře se na silvestrovský týden připravte s novým čínským horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v nadcházejícím týdnu se snažte dívat víc do budoucna. Neulpívejte ve vzpomínkách, protože ty, na rozdíl od budoucnosti, nemáte možnost změnit. Svým sentimentem můžete dokonce rozčilovat okolí. Některé … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zatímco vy se snažíte udržovat v rodině harmonii, vaši blízcí si s tím takovou hlavu nedělají. Mrzí vás, že jsou schopni vyvolávat zbytečné hádky i během svátků. Nepřikládejte těmto šarvátkám velkou váhu. Podle hvězd se na ně rychle … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Zadaní Tygři investují spoustu energie do partnerského vztahu. I když procházíte náročným obdobím, chcete se vyhnout rozchodu. Hledáte cestu, jak krizi uhasit. Venuše doporučuje, abyste s miláčkem trávili více času. Zkuste… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Toužíte uniknout z všedního programu a užít si poslední dny roku nějak netradičně. Může to být lyžovačka s přáteli nebo wellness Silvestr v lázních. Poslechněte své tělo a dopřejte mu pohyb i odpočinek. Vyčistíte si… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Po pracovní stránce si nemůžete stěžovat. Dočkáte se finanční odměny, kterou si letos zasloužíte. Nadřízení vás oceňují jako dříče, který plní závazky. Koncem roku ale přemítáte nad dalšími kroky. Není vyloučeno, že se … ČTĚTE VÍCE!

Had
Závěr prosince je obdobím plným změn. Buďte otevření všem novinkám a nebojte se prosazovat vlastní názory. Určitě si zachovejte unikátnost, nemusíte jít pořád s davem. Vaše sebevědomí poletí vzhůru a budete mít možnost … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně jsou stále okouzleni duchem vánočních svátků. Rozdáváte úsměvy a myslíte na okolí. Rádi byste zachránili celý svět, ale vesmír vybízí k větší obezřetnosti. Někdy není od věci myslet v první řadě na sebe. Uzavřete… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, hodně rozjímáte o životě a přicházíte s různými nápady, jak věci změnit k lepšímu. Podle všeho, ale zůstáváte pouze v rovině plánování. Jakmile máte vzít příležitost za pačesy a něco vykonat, moc se vám nechce. Nebojte se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Snažíte se vypadat co nejlépe a dáváte pozor, kolik dobrot během svátků uždibujete. Hlavně nezadané Opice chtějí, aby jim to za každé situace slušelo. Pokud toužíte po zásadní změně vizáže, buďte trpěliví. Ne všechno se dostaví… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Pokračuje vášnivé období, kdy máte chuť na milování i několikrát za den. Milostný život nabírá netušené podoby a neměli byste zapomínat, že závěr prosince je velmi plodný. Pokud chcete založit nebo rozšířit … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Od silvestrovských oslav máte letos velká očekávání a také se rádi setkáváte s přáteli i širší rodinou. I když se chcete hlavně bavit, nezapomínejte na rozjímání o životě. Zrekapitulujte uplynulé měsíce a zamyslete se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Závěr prosince je skvělým obdobím pro všechny Vepře, kteří touží po lásce. Nápadník, který se kolem vás točí, je velmi solidní a má o vás vážný zájem. Dejte najevo, že jste otevření případnému seznámení. Dotyčný človíček je… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.