Home - Články - Čínský horoskop na týden 23. - 29. října

Čínský horoskop na týden 23. - 29. října

vloženo 23. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 23. - 29. října

Měsíc říjen pomalu finišuje do svého konce a pro mnohé si připravil pár lehkých stresíků a časovou tíseň. Pokud se chcete těmto drobným nepříjemnostem vyhnout, nastudujte si nový čínský horoskop! Když budete vědět, za kterým rohem číhají nástrahy, už vás nic nezaskočí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Koncem měsíce se snažte více naslouchat ostatním a méně prosazujte své ego. V diskusích vnímejte své okolí a snažte se pochopit i oponenty. Svět není černobílý a ani pravda nemusí být jedna. Větší respekt se vyplatí. Singles… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Nedokážete se zbavit zvláštního pocitu v zádech. I když je všechno v pořádku, bojujete s podezřívavostí a především v partnerském vztahu můžete narušovat miláčkovo soukromí. Vztah by měl být vaší prioritou … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Zadaní Tygři se chopí iniciativy a ve vztahu udělají vstřícné gesto. Drahá polovička vás totiž zasypává spoustou nereálných požadavků a nechce si nechat říct. Přijdete tedy s návrhem, který je pro vás schůdný. Na pracovišti… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Snažíte se hlídat rozpočet a hledáte úspory, kde se dá. Drahá polovička má ale koncem měsíce jiné tendence a neustále přichází s dalšími investicemi. Kvůli tomu mezi vámi vznikají častější diskuse, ale vy máte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, momentálně se staráte o vztah, který úplně neodpovídá vašim představám. Máte pocit, že to v komunikaci vázne. Zkuste být větší diplomati a některé informace servírujte postupně. Na pracovišti je třeba zapracovat… ČTĚTE VÍCE!

Had
Koncem měsíce se naplno projeví vrozená hadí moudrost. Dokážete si poradit s každou nesnází, proto se za vámi vydávají kolegové, přátelé i příbuzní. Nenecháte je na holičkách a vždy dobře poradíte či pomůžete. Máte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Postavení vášnivého Marsu se odráží na náladě zrozenců Koně. Jste plní energie a sexuální touhy. Zadaní budou více prohánět drahou polovičku, což se setká s úspěchem. Slušelo by vám pár dní strávených … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zadaní se potýkají s žárlivostí, která má nějaký reálný podtext. Kolem vašeho miláčka se točí konkurence a vy z toho nemáte dobrý pocit. Dotyčného člověka mějte v hledáčku, ale žárlivé scény si odpusťte. Berte to… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Přepadne vás touha po změně. S podzimem přichází nutkání dát do pohybu věci, které dlouho stagnovaly. Platí to o vztahu, bydlení i pracovním životě. Platonicky zamilovaní nevydrží čekat, a tak osloví objekt… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Bojujete s podzimní únavou a spousta věcí je nad vaše síly. Nepřepínejte se a zkrátka přiznejte, když potřebujete s něčím pomoci. Některé úkoly mohou počkat, nebo je lze přesunout na méně vytížené kolegy. V domácnosti… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Koncem října se hodně zaobíráte vztahovými záležitostmi. Snažíte se o větší porozumění. Hlídáte své chování a partnerovi nasloucháte. Dlouholeté páry čeká příjemné osvěžení, dokonce vás začne znovu bavit intimní… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Poslední říjnové dny přenášíte zodpovědnost na partnerova bedra. Věříte, že vám pomůže leccos vyřešit a spoléháte na jeho úsudek. Ještě než se říjen rozloučí s nadvládou, je potřeba uzavřít nedořešené věci z minulosti. Možná… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.