Home - Články - Láskohled 23. - 29. října

Láskohled 23. - 29. října

vloženo 21. 10. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 23. - 29. října

Jste single a na svého dokonalého nebo dokonalou ještě čekáte? A pokud jste lásku již našli, bude váš vztah spokojený? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co si pro vás hvězdy a osud připravili!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude pro Berany plný vášně a romantiky. Můžete očekávat hluboké a vášnivé momenty i v dlouhodobém vztahu. Nebojte se projevit své city a buďte vůči partnerovi vstřícní.

Býk
Pro Býky bude tento týden velice harmonický a stabilní. Vaše vztahy budou plné lásky, harmonie a vzájemné důvěry. Je ideální čas strávit čas s partnerem a upevnit vaši blízkost.

Blíženci
Blíženci budou chtít spojení s partnerem na stejné mentální úrovni. Důležitá bude komunikace a sdílení myšlenek, tak si dejte čas na hluboké rozhovory a poznáte nové stránky vztahu.

Rak
Je vhodný čas vyjádřit své pocity a otevřít myšlenku partnerství s někým, kdo je vám hodně blízký. Pokud hledáte lásku, můžete narazit na někoho, kdo sdílí vaše hodnoty a city.


Lev
Milí Lvi, budete nyní cítit potřebu vyjádřit svou lásku a obdiv k partnerovi. Buďte kreativní a připravte něco speciálního pro svůj protějšek! Romantické gesto může posílit váš vztah.

Panna
Možná se ve vašem dosavadním vztahu objevily v minulosti nějaká nedorozumění a další zbytečné nesrovnalosti. Tento týden výrazně poslouží k jejich nápravě. Chopte se konečně otěží!

Váhy
Je vhodný čas na budování pevných a zejména stabilních základů pro budoucnost. Sdílejte své smělé plány a cíle se svým partnerem a pracujte společně na jejich rychlém dosažení.

Štír
Váš nový vztah je plný vášně a intenzivní pozornosti. Nemůžete se nabažit vašeho nového vztahu, případně nové osoby ve vašem životě, s kterou jsou dny plné pestrosti a radosti.


Střelec
Hvězdy osudu jsou vám nakloněny. Pokud již déle zaznamenáváte problémy ve vztahu, může se tento týden objevit nový začátek, kdy se rozhodnete jít úplně jinou cestou komunikace.

Kozoroh
Chybí vám odvaha? Tento týden byste se měli vzepřít a konečně se chopit otěží. Je totiž v okolí někdo, na kom vám záleží, ale stále kolem sebe jen tiše a nenápadně našlapujete.

Vodnář
Vodnáři, tento týden budete chtít víc prostoru pro svou nezávislost ve vztahu. Dejte si čas na samotu a reflexi. Vaše partnerství může těžit z individuálního růstu a seberealizace.

Ryby
Pokud jste single, tak tento týden máte, milé Rybičky, jedinečnou možnost potkat někoho báječného, kdo vám pořádně zamotá hlavu. Však také už bylo načase, aby vás zasáhl Amorův šíp.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.