Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. října

Týdenní horoskop 23. - 29. října

vloženo 22. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. října

Horoskopy nám sice ukazují, co se stane v budoucnosti, ale jsou tu také proto, abychom si co nejlépe užili přítomnost! Užijte si ji právě teď s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete hvězdou všech večírků. Zvedněte si sebevědomí a vydejte se na taneční parket. Všichni budou obdivovat váš královský pohyb. Rovněž zde můžete potkat někoho zajímavého a zaflirtovat si. Je jen na vás, jestli zůstane jen u nezávazného flirtu!

Býk
Pro Býky bude tento týden zaměřený zejména na větší stabilitu a komfort. Hledejte proto výraznou rovnováhu mezi prací a odpočinkem, abyste se vyhnuli přílišnému stresu. Finanční situace se zlepší, což vám umožní užít si celkem pohodlný životní styl.

Blíženci
Můžete se tento týden setkat s někým, kdo vám přinese značnou inspiraci do vašeho života. Nejste zrovna typ, který by vyhledával nová seznámení a byl otevřený nějaké větší náklonnosti bez předchozího oťukání se. V tomto případě ale uděláte výjimku.

Rak
Milí Raci, vaše emocionální citlivost bude v tomto období zvýšená. Je důležité najít si čas pro sebe a pečovat o své duševní zdraví. Můžete se také obrátit k přátelům nebo rodině, kteří vám poskytnou dostatečnou a ladnou podporu ve všem, co potřebujete.


Lev
Pro Lvy přichází konečně období plné sebevědomí a značné sebedůvěry. Máte schopnost inspirovat a vést ostatní, takže využijte své charisma k dosažení svých cílů. Buďte však více pozorní k potřebám a názorům ostatních lidí a nebuďte tak sebestřední!

Panna
Zaměřte se tento týden na své profesní a osobní cíle a buďte trpěliví, protože jak je známo - trpělivost růže přináší. Můžete se naučit novým dovednostem a rozšířit své znalosti a ani se nebudete muset moc snažit. Momentálně to půjde tak nějak samo.

Váhy
Poslední dobou se cítíte unaveně a dochází vám kreativní nápady. V práci nevíte, jak začít s některými úkoly, a tak se v tom dost plácáte. Není jednoduché vyjít vašemu šéfovi vstříc a vy si více než kdy jindy uvědomujete, že jste mu šli až moc na ruku.

Štír
Dávejte si tento týden pozor zejména na své finance, protože máte lehké sklony k hazardu. Ne zrovna v pravém slova smyslu, ale rozhodně více utrácíte a za poměrné nesmysly. Bylo by dobré si v tomto ohledu udělat doma pořádek a nějak si vše zorganizovat.


Střelec
Venuše je v hezkém trigonu s vaším znamením a vás díky tomu čekají více než příjemné chvíle v lásce, ale celkově i osobním životě. Srovnají se některé rodinné vztahy a vazby. V partnerství se budete houpat na zamilovaném a harmonickém obláčku štěstí.

Kozoroh
Kozorohové, tento týden budete pracovat tvrdě a budete chtít dosáhnout svých cílů. Pokuste se však najít čas i na odpočinek. Nezapomeňte, že i ti nejúspěšnější lidé nutně potřebují čas na regeneraci celého organismu. Věnujte se proto i svým koníčkům.

Vodnář
Tento měsíc budete mít ty nejlepší nápady na světě. Napište knihu, vytvořte umělecké dílo, nebo jednoduše rozveselujte své přátele svými vtipy, ale i značně optimistickým pohledem na své okolí. Svět přece nutně potřebuje vaši kreativitu a optimismus!

Ryby
Zrozenci Ryb tento měsíc budou chtít uniknout do svého vlastního fantazijního světa. Prohlubte své meditační dovednosti nebo se ponořte do dobré knihy. Některých záležitostí ve svém životě máte tak akorát dost a únik z reality je pro vás pohlazením po duši.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.