Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. května

Čínský horoskop na týden 22. - 28. května

vloženo 21. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 22. - 28. května

V novém čínském horoskopu se dozvíte, že Vepříkům milostné vztahy jen pokvetou, ale Krysy si musí dávat pozor na smutek a deprese! Co čeká vaše čínské znamení? Další podrobný čínský horoskop je tady!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V poslední květnové dekádě na zrozence Krysy dosedne zvláštní nálada. Přepadají vás skličující myšlenky a snadno propadáte sentimentu. Melancholie se bohužel nevyhne ani Krysám ve vztahu. Snažte se mluvit … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v závěru května vás potěší přísun pozitivní energie, která se vás bude držet i v nadcházejícím měsíci. Jste ohromně tvůrčí a sklízíte úspěch na pracovním poli, pokud se věnujete kreativní profesi. Překypujete… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Zaobíráte se vztahovými záležitostmi a připadá vám, že láska stagnuje. Nepropadejte smutku, raději se naučte o svých pocitech a potřebách hovořit. Protějšek si nejspíš neuvědomuje, že vám stávající situace nevyhovuje. Zejména … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Společenská obliba Zajíců je v závěru měsíce na velmi vysokých hodnotách. Ocitnete se v centru dění a chvílemi nebudete vědět, jaké pozvánce dát přednost. Pozornost si užívají hlavně nezadaní Zajíci, kteří poznávají samé… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Poslední májová dekádě přináší do života Draků novinky, které posunou život k lepšímu. Zapadnou do sebe věci, jimž jste nebyli schopní porozumět. Staré křivdy hodíte za hlavu a vykročíte ke šťastnější budoucnosti. Hvězdy varují… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nezadaní zrozenci Hada se koncem měsíce mohou setkat s človíčkem, který je jejich druhé já. Venuše vybízí k trpělivosti, protože nová láska se bude vyvíjet jen velmi pozvolna. Ve vztahu proti tomu vládne napětí. Drahá… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Dostáváte se do fáze, kdy jste spokojeni sami se sebou. Přestanete se trápit věcmi, které nedokážete změnit a malichernosti hodíte za hlavu. Nasloucháte své intuici a řídíte se jí. Díky tomu váš život nabere nový směr. Nezadaní… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední květnové dny přejí odvážlivcům. Nebojte se zariskovat a následujte hlas svého srdce. Vyhrát můžete na poli kariéry i financí. Pokud hledáte ideální působiště, rozešlete životopisy i do firem, které zrovna nepoptávají žádné… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vesmír slibuje, že se do vašeho života vrátí někdo, kdo pro vás byl v minulosti důležitý. Může jít o kamaráda, ale i o dětskou lásku. V první chvíli vám to sice přijde bláznivé, ale o to víc romantické. Nebojte se obnovit… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Citový život nabírá na obrátkách. Nezadaní Kohouti potkají člověka, který není lhostejný vůči vysílaným signálům. Podle Afrodité byste měli dát průchod pocitům. Fyzická přitažlivost mezi vámi slibuje vášnivý průběh … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, tak silně toužíte po lásce, že se můžete závěrem května upoutat k nesprávnému člověku. Buďte vnímaví k názorům okolí, které se vás snaží varovat. Zejména starší generace má zkušenosti, díky nimž se vyhnete zbytečným… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Užíváte si romantiku, kdy se s protějškem předháníte v lichotkách a zahrnujete se něžnostmi. Pro samou lásku ale můžete zapomenout na praktické záležitosti. Snažte se zůstat nohama na zemi, abyste nevypustili něco … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.