Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. ledna

Čínský horoskop na týden 20. - 26. ledna

vloženo 20. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 20. - 26. ledna

Štěstěna je vrtkavá čarodějka. Zatímco vám jeden týden servíruje jednu dobrotu za druhou, hned poté dokáže zcela obrátit a nachystat opravdu vypečené pochoutky, ze kterých jde hlava kolem. Jedno se jí ale musí nechat, že totiž bez těchto zvratů by život nedával smysl. Příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, můžete se těšit na týden plný překvapení. Nuda je slovo, které se v diáři rozhodně nevyskytne. V zaměstnání počítejte s četnými změnami. Odevzdané projekty bude třeba předělat nebo doplnit. Soukromý život vám… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Máte síly za pět, ale to ještě neznamená, že si z vás ostatní mohou dělat podržtašku. Ať se jedná o rodinu nebo spolupracovníky, naučte se říkat pevné ne. Někdo má v plánu přiživit se na vašich schopnostech. Pomoc… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V poslední lednové dekádě si hvězdy posvítí na tygří ambice. Tak moc po něčem toužíte, až to přeháníte. Přílišná snaha škodí kariéře, lásce i volnočasovým aktivitám. Některé věci nelze lámat přes koleno. Uvolněte se a… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Měsíční paprsky posilují zaječí instinkt. Podepíšou se především na mezilidských vztazích a zintenzivní milostné prožitky. Následujte hlas svého srdce, protože to je správná cesta za štěstím. Platí to i pro… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Partnerský život v poslední lednové dekádě zrovna nevzkvétá. Jako by se mezi vás vloudila zima. Komunikace je na bodu mrazu, ale pomoc není daleko. Dočkáte se jí ze strany osoby, u které byste ji sami nehledali. Nebraňte se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nezadaní Hadi se mohou těšit na příjemnou novinku! Afrodité slibuje střetnutí s človíčkem, který je přesně podle vašich představ. I když jste právě prošli nepříjemným rozchodem, vrhněte se do lásky po hlavě. Žijete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Závěr měsíce stáčí pozornost k oblasti studia i kariéry. Obě sféry přináší samá pozitiva. Máte ze sebe skvělý pocit a ještě sklízíte lichotky blízkých. Drahá polovička je na vás pyšná, ale nedokáže se zbavit… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Ve vztahu vládne romantická atmosféra. I dlouholeté páry prožívají fantastický závěr ledna, kdy chcete s miláčkem trávit maximum času. Tulící náladu mohou narušit pouze přátelé, kteří nemají pochopení pro… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Zaobíráte se atmosférou ve vztahu, která má k pohodě daleko. Rádi byste vyšli vstříc partnerovi, ale to je těžká disciplína. Ať se snažíte sebevíc, nezavděčíte se mu. Nechte iniciativu na… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Život Kohoutů ovlivňuje opozice Marsu, kvůli níž rychleji ubývají síly v intimním životě. Jako by se do postele dostal lednový mráz. Nemáte zájem o erotické hrátky s partnerem, což je vám samotným podezřelé. Proto se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Opatrnosti není v závěru měsíce nazbyt. Hlavně při cestování byste měli mít oči na šťopkách. Zkontrolujte technický stav vozidla a nepodceňujte rozmary zimního počasí. Riziko nehody a technických potíží je… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Znamení Vepře čeká osvěžující závěr měsíce. Konečně se vám podaří setřást rutinu a vpustíte do života svěží vzduch. Že by novoroční předsevzetí dorazilo se zpožděním? Nebraňte se žádné aktivitě, byť zní… ČTĚTE VÍCE!


 

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.