Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. dubna

Čínský horoskop na týden 20. - 26. dubna

vloženo 19. 4. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 20. - 26. dubna

Magické chvilky na vás čekají v ve druhé polovině dubna. Svěží jarní energie provětrá především vaše vztahy. Ano, očekávejte změny na pracovišti a také zajímavé obraty ve vztazích milostný. Vy nezadaní, nebuďte netrpěliví, vše má svůj čas. Půjdete štěstí naproti, nebo se radši budete schovávat doma?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vstup do poslední dubnové dekády symbolizuje pro Krysy návrat k sobě sama. Všechno ostatní můžete s klidným svědomím nechat odplout. Pokud nejste spokojení s prací, vztahem nebo rodinnými vazbami, nejprve si ukliďte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, intuice napovídá, že se kolem vás točí človíček, kterému jde o víc, než se zdá. Dokonce i zadaní se setkají s překvapivým ctitelem či ctitelkou. Singles by neměli dělat mrtvého brouka, protože tento amant… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Pozornost se stáčí vaším směrem. Vyhovuje vám čilý ruch, proto se nezlobíte, že je kolem vás najednou větší společnost než v posledních týdnech. Na druhu stranu máte nervy napjaté jako struna a stačí maličkost, abyste řekli něco… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci mají štěstí, protože konstelaci pozitivně ovlivňuje kněžka lásky. Dlouhodobé vztahy chytnou druhý dech a zjistí, že by to bez sebe nedokázali vydržet. Nezadaní si nebudou stýskat na svůj stávající status. Podaří se vám… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V závěru dubna na vás dopadne dlouhodobý stabilní stav, který vám znemožňuje růst. Ohnivému znamení vyhovují střídající podněty a možnost překračovat svobodně hranice. Nenechte se tím zadupat do zemně. Využijte chápavou náruč… ČTĚTE VÍCE!

Had
Klíčovým tématem poslední dubnové dekády je v případě Hadů jejich zdravotní stav. Myslete na své zdravíčko, protože to vám nikdo nevynahradí. Vybudujte harmonické a bezpečné zázemí, kde vaši psychickou pohodu nic nenaruší. Pokud se o vás… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Jste zvyklí pádit s větrem o závod a cítit v hřívě svěží vítr. Stopka, která je vám nyní vystavená, začíná být dlouhá. Přemýšlíte, co byste mohli změnit, vylepšit nebo vymyslet. Bohužel ne všechny nápady přijme okolí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Soulad ve vztahu je velkým pomocníkem pro všechny plány, které se momentálně rodí ve vaší hlavě. Drahá polovička vám naslouchá a pokouší se ulehčit vaše povinnosti. Komplikovanější je to se širší rodinou i přáteli, kteří nejsou… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Ať se děje cokoliv, snažte se udržet pozitivní mysl. Každodenní drobné radosti vás odvedou od psychických problémů. Zadaní by měli hledat s miláčkem nějaké pojítko. Zavzpomínejte na dobu, kdy jste se seznámili, proberte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na pracovišti se vám začíná skvěle dařit. Platíte za odborníka, proto vás vyhledávají kolegové se žádostí o radu. Nadřízení dokonce do vašich rukou svěří náročný projekt. Přestože stoupáte vzhůru, nezapomínáte na své okolí. Hvězdy zesilují… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Bez ohledu na okolní dění se vám daří zachovávat pozitivní mysl. Značnou část pozornosti věnujete svému vzhledu. Udržujete se v dobré kondici a sluší vám to bez ohledu na to, jestli se chystáte do práce, nebo jenom připravujete… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, v poslední dekádě se konečně začnete dostávat z letargie. Poslední dobou jste si připadali zabrždění na jednom místě. Ne že by se něco výrazněji změnilo, snad vaše myšlení. Najednou chápete věci v jiných… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.