Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. červen

Čínský horoskop na týden 20. - 26. červen

vloženo 19. 6. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 20. - 26. červen

Potkáte konečně ten pravý protějšek? Ocení váš zaměstnavatel vaše dlouhodobé snažení? Budete mít tento týden štěstí na zajímavá setkání? Co vám hvězdy přisuzují? To všechno se dozvíte v čínském horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Láska je všude kolem vás! Zadané Krysy posunou dlouholetý vztah nebo se konečně zbaví stereotypu. Ani singles nebudou stát mimo hlavní dění. To, co začne jako nevinný flirt, tak rozhodně neskončí. Na obzoru je … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Koncem června bojujete se zvláštní náladou. Vlastně ani nedokážete pojmenovat důvod emočních propadů. Zkuste hodit starosti za hlavu a buďte činorodí. Společenské vyžití vám dokáže vrátit úsměv na rty. Náladu si… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Školní výsledky potomků vám dělají vrásky na čele. Bohužel je pozdě na zlepšení, a tak nezbývá, než se přes letošní školní rok přenést. Prázdniny můžete využít tak, abyste zachránili pro jejich budoucnost, co… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, koncem měsíce bojujete s nevalnou kondicí. Trápit vás mohou různé zdravotní potíže i narůstající únava. Pokud nejste ve své kůži, neváhejte konzultovat svůj stav s lékařem. Volný čas byste měli trávit… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Závěr měsíce je plný ožehavých okamžiků, kdy nemůžete věřit nikomu a ničemu. Naštěstí nad sebou máte ochrannou ruku shůry. Výborně také funguje vaše intuice, proto vás nikdo nedostane na lopatky. Hvězdy doporučují… ČTĚTE VÍCE!

Had
Roztržitost je v tomto týdnu špatným pomocníkem. Komplikuje dění v soukromém životě i na pracovní půdě. Dejte svému každodennímu programu jasný řád a snažte se mít kolem sebe pořádek. Klíče, telefon… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
S koncem měsíce se záležitosti kolem vás ukládají ke spánku. Nepočítejte s tím, že všechno půjde podle původního plánu. Naopak je třeba přijmout změny a prodlevy. Jako by vás hvězdy chtěly zkoušet, zda… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední červnové dny skrývají riziko finančních ztrát. Prosperující Jupiter se otáčí ke zrozencům Kozy zády. Kvůli tomu byste neměli plánovat zásadní investice ani jednání týkající se peněz. Žádost o hypotéku či… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Mezilidské vztahy jsou koncem měsíce napjaté. Znát je to především na domácí půdě, kde vám dává rodina zabrat. Mladší generace dokonce začne uvažovat o vlastním bydlení, což platí i pro jedince, kteří sdílejí… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Přepadne vás chuť cestovat. Po dlouhé době chcete prásknout do bot a nechat všechny starosti a rutinu za sebou. Hvězdy připomínají nezbytnosti, na které byste neměli zapomínat. Než zaplatíte last minute dovolenou, zkontrolujte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, šestý měsíc roku je pro vás fyzicky i psychicky náročný. Poslední dobou překonáváte své limity a koncem června vám dochází síly. Za dveřmi je čas dovolených a hvězdy radí, abyste s odpočinkem… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Táhne vás to spíše do ústranní a nemáte zájem obklopovat se společností. Vaše okolí to ale vnímá jinak, a tak počítejte s narůstajícím zájmem přátel i rodinných příslušníků. Snaží se vás zapojit do aktivit, které … ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.