Home - Články - Čínský horoskop na týden 2. - 8. květen

Čínský horoskop na týden 2. - 8. květen

vloženo 2. 5. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 2. - 8. květen

Čtěte náš nový horoskop! Dozvíte se v něm to nejdůležitější pro nejbližších sedm dní. Zajímá vás více láska, nebo snad kariérní postup? Všechno najdete na jednom místě hezky pohromadě. Příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek měsíce bohužel není tak romantický, jak byste od Máchova máje předpokládali. Zadané Krysy mnohdy začnou uvažovat o tom, jestli by nebylo rozumnější nasměrovat vztah k rozchodu. Čemu naopak… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Vstupujete do období plného prosperity! Ochrannou ruku nad vámi drží sám Jupiter, který se postará o rozmach v pracovním i soukromém životě. I když jste v jednom kole, najdete si čas na odpočinek. Investujete… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, začátek května se nese ve znamení radosti. Investujete čas a energii do aktivit, které vás naplňují štěstím. Odpočinete si dokonce i při manuální práci, díky níž si vyčistíte hlavu. Komunikace je momentálně… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Láska vás překvapí ve chvíli, kdy ji nejméně očekáváte. V květnu zjistíte, že může mít stovky podob a všechny příjemné. Otevřete se příležitostem a nebojte se změn. Nezadaní Zajíci by měli častěji vyrážet mezi lidi. Budoucího … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Venušina opozice bohužel nevytváří romantické klima, které byste si na začátku května představovali. Citové ochlazení může dospět dokonce k rozchodu u těch párů, které sužují dlouhodobé neshody. Naopak… ČTĚTE VÍCE!

Had
Letošní květem je skutečně plný lásky! Pokud jste řešili nějaké partnerské trable, můžete se těšit na jejich vymizení. Atmosféra v manželství se zlepšuje, najednou si nejdete na nervy kvůli každé maličkosti. Začněte … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Soukromý život je teď zatížený náročnou konstelací, proto se v domácnosti nezdržujete víc, než je nezbytně nutné. Dusno vytváří jedna osoba, může to být spolubydlící i člen rodiny, se kterým se nedá domluvit… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na denní světlo se vynořují záležitosti, které jste měli za ukončené. Může za to Černá Luna, kvůli níž se minulost dostává zpátky ke slovu. Tentokrát se nejvíc dotýká pracovních či studijních záležitostí. Proto se musíte… ČTĚTE VÍCE!


Opice
S novým měsícem přichází do života Opic spousta novinek. Můžete se těšit na činorodý týden, kdy nebudete sedět na jednom místě. Květnový start je charakteristický cestováním, pohybem. Nezadané může překvapit… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Rodiče narození ve znamení Kohouta řeší v nadcházejícím týdnu výchovu svých potomků. Rostou jako z vody a s tím souvisí i jejich rostoucí požadavky a touha po větší svobodě. Nebojte se jim svěřit zodpovědnost, ať… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dík Luně se dostáváte do závěrečné fáze jedné životní etapy. Má vás něco naučit, přinést zkušenost i moudrost. Nebuďte smutní, že něco končí a raději se těšte na začátek něčeho nového! Navzdory máji je třeba být… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Romantický start května je ideální dobou pro založení nebo rozšíření rodiny. Sama Luna se postará, aby početí nebylo nic složitého a obdarovává zrozence Vepře plodností. Případně se můžete těšit, že se vaše příbuzenstvo… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.