Home - Články - Týdenní horoskop 2. - 8. květen

Týdenní horoskop 2. - 8. květen

vloženo 30. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 2. - 8. květen

Připadá vám, že nemáte osud ve svých rukách? Tak to urychleně změňte! Nic není tak těžké, jak to vypadá a je to ještě lehčí, když máte k dispozici zkušeného rádce. Vaším věrným rádcem je samozřejmě nový týdenní horoskop od Astrohledu. Hezké čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou se chováte trochu povýšeně. Zejména ke svým kolegům, ale dokonce i k vedení. Ostatní si toho začínají všímat a postupně se stáváte nejméně oblíbeným členem týmu. Měli byste s tím něco udělat, než ztratíte i své poslední příznivce.

Býk
Dejte si pozor na to, co říkáte některým lidem, protože ti se sice tváří jako vaši kamarádi, ale nakonec vše, co se k nim dostane, mohou obrátit proti vám, a to přece nechcete. Není ale tak jednoduché vytřídit ze svého okruhu známých falešné jedince.

Blíženci
V lásce vás nyní čeká poměrně složité období. Se svým protějškem čelíte už nějakou dobu vleklým problémů, které nemají řešení. Možná by bylo nejlepší, kdybyste každý šli svou vlastní cestou. Samozřejmě to pro nikoho nebude nic radostného a lehkého.

Rak
Velmi vám záleží na dobrých výsledcích, které v práci máte. Jste trochu frustrovaní, že vedení vám nedává zpětnou vazbu, ale jenom kritiku. Přitom máte o hodně lepší výsledky než kolegové. Nezoufejte, možná ve vás vidí vedení daleko větší potenciál.


Lev
Chcete si momentálně co nejvíce rozšiřovat své obzory a baví vás, že se dozvíte něco nového. Máte za to, že vzdělání vám nikdo nevezme. Chodíte na různé přednášky, zapisujete se do vzdělávacích kurzů a v neposlední řadě se věnujete jen sami sobě.

Panna
Doma vládne negativní atmosféra a upřímně možná už ani nestojíte o nějaké usmiřování. Váš protějšek jen vysává lidi kolem a svůj pesimismus přenáší i na kamarády a rodinu. Momentálně s ním nikdo nerad tráví čas a vás to mrzí už jen kvůli přátelům.

Váhy
V práci se stále více a více zlepšujete. Máte totiž kolem sebe lidi, kteří vás podporují a nemají problém vás v čemkoliv zaučit nebo vám dovysvětlit nějaké složitější pracovní postupy. Vidíte na sobě výrazný vývoj a tím pádem ze sebe máte lepší pocit.

Štír
Máte nyní čas na sebe a své koníčky. Trochu jste z toho nesví, doteď jste totiž veškerý svůj čas věnovali spíše rodině a jejich zálibám. Nakonec se do toho ale pustíte s vervou, najdete si nové koníčky i nový okruh známých a budete si život užívat.


Střelec
V práci na sebe máte příliš vysoké nároky, které ne vždy umíte splnit. Zkuste být na sebe hodnější. Kolegové i šéf jsou s vaší prací spokojeni a tak se nemusíte bát, že byste odváděli nekvalitní práci. Možná když zvolníte, tak vám to profesně pomůže.

Kozoroh
Na prvním místě by mělo být zejména vaše zdraví, se kterým momentálně hodně bojujete. Není vám úplně dobře a přesto stále přeceňujete své síly. Kdybyste více odpočívali a věnovali se jen sami sobě, tak uvidíte, že by se vaše zdraví výrazně zlepšilo.

Vodnář
V práci jste potkali někoho, kdo je vám opravdu hodně blízko. I kdybyste v zaměstnání někdy skončili, tak si můžete být jistí, že daný člověk vám už zůstane. Jste prostě naladění na stejnou vlnu, máte stejné zájmy a vaše povahy k sobě krásně pasují.

Ryby
Na investice momentálně není zrovna nejvhodnější doba, ale vy momentálně potřebujete nové bydlení jako sůl. Zvažujete různé možnosti, ale nakonec zhodnocujete, že koupě nemovitosti možná bude nejlepší řešení. Obzvlášť kvůli možnému budoucímu zdražení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.