Home - Články - Láskohled 2. - 8. květen

Láskohled 2. - 8. květen

vloženo 29. 4. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 2. - 8. květen

Květen, měsíc lásky, je zde! Bude plný nesnází? Nebo se vám zadaří a osud vás láskou obdaří? Chcete vědět, co čekat od následujícího týdne? Není nic jednoduššího než si přečíst nový Láskohled. Býci budou v obležení ctitelů, kdežto Štíři by se měli krotit! A co vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Dlouhodobé svazky již delší dobu prochází vleklou krizí. Možná už oba dva přemýšlíte nad tím, že by se vaše cesty rozešly. Není to ale jednoduché, jste spolu už dlouho, máte společné známé, děti a váš rozchod by zasáhl do mnoha životů i jiných osob.

Býk
Potkali jste s úžasným jedincem, který má charisma a charakter. Už dlouho jste si navíc s někým takhle nerozuměli. Nevíte ale, jestli má daná osoba o vás také zájem a rádi byste věděli na čem jste. Zatím jste ve fázi vzájemného oťukávání a flirtování.

Blíženci
Pohybuje se kolem vás osoba, která o vás jeví značný zájem. Vy si ale nejste úplně jistí, jestli o nějaké navazování bližšího kontaktu máte zájem. V posledním vztahu jste se celkem spálili a máte pocit, že nyní byste se rádi věnovali jenom sami sobě.

Rak
Na vaši adresu padají neustálé komplimenty ze strany jednoho z kolegů. Ze začátku jste to brali v legraci a občas si i nezávazně zaflirtovali, ale poslední dobou vám přijde, že to nabírá trochu jiné obrátky. Ne že by vám to vadilo, ale bojíte se řečí.


Lev
Pokud vám záleží na vašem vztahu, tak byste se měli naučit dělat více kompromisy. Vašemu protějšku hodně vadí, že vám stále ustupuje a vy jste natolik tvrdohlaví, že nedokážete přijmout i jiný názor než ten svůj. Zkuste na tom do budoucna zapracovat.

Panna
Jste velmi překvapeni chováním vašeho idolu. Ze začátku se totiž jevil a vyjadřoval úplně jinak, než je tomu teď. Trochu vás to mrzí, protože jste na něj hodně změnili názor. Dokonce jste se to s ním chtěli i řešit, ale tomu je to upřímně úplně jedno.

Váhy
Láska a přátelství je pro vás hodně důležité. Snažíte se vycházet nejen se svým protějškem, ale i se svými kamarády. To je ale možná kámen úrazu, protože všichni spoléhají a to, jak jste hodní a že neradi vyvoláváte konflikty a dovolují si na vás.

Štír
V milostné sféře trochu víc tlačíte na pilu než je zdrávo. Váš nový protějšek se vašemu úmornému kontaktování trochu brání a má z toho tak trochu smíšené pocity. To by vás ale nemělo příliš odradit, jen dopřejte novému idolu trochu volného prostoru.


Střelec
Chraňte si své soukromí více než dříve. Ve vašem okolí se totiž objevil nepřející jedinec, kterého nebude tak snadné odhalit. Tento člověk se totiž umí velice dobře přetvařovat. Vypadá to, že se jedná o dobrého kamaráda a to vás zklame ještě víc.

Kozoroh
Moc vám nepomáhá to, že váš partner má stále na všechno osobitý názor a ani v nejmenším se nechce bavit o nějakém kompromisu. Už mu to říkáte vy, ale i jeho kamarádi a rodina, že by měl být méně dominantní, což by vám hned zlepšilo vzájemný vztah.

Vodnář
Svou novou lásku a zamilovanost si opravdu ceníte a užíváte si každé společně strávené chvilky. Trochu vám vadí, že má protějšek více extrovertnější povahu než vy a je rád mezi lidmi. Vy byste si raději svou lásku užívali někde v milostném soukromí.

Ryby
Váš partner vám neustále něco vyčítá a hádky neberou konce. Přijde vám ale, že řeší drobnosti, a to vám přijde malicherné. Měli byste si o tom už promluvit, abyste pak nemuseli řešit zbytečnosti. Do budoucnosti vám to bude rozhodně ku prospěchu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.