Home - Články - Čínský horoskop na týden 19. - 25. června

Čínský horoskop na týden 19. - 25. června

vloženo 18. 6. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 19. - 25. června

Tento týden nám začíná kalendářní léto, i když podle rtuti v teploměrech léto trvá už několik pár dnů. Co čeká v těchto letních dnech Opice, Kohouty nebo Bůvoly? Čtěte další řádky a hned budete mít jasno!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovina června není nic snadného, ale vesmír vám naštěstí dává spoustu sil a odhodlání, abyste všechny nástrahy ustály. Nestyďte se přiznat, že vám nějaké povinnosti přerůstají přes hlavu. Rodina i přátelé jsou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ve vzduchu už cítíte letní prázdniny a zatoužíte po dovolené. Podle hvězd si ale odpočinek budete muset nadpracovat. Nepočítejte s tím, že rutinní povinnosti zametete pod koberec nebo je odložíte na neurčito. Důležité… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejících dnech budete mít problémy s časem. Často prokrastinujete a také si neumíte rozdělit povinnosti v zaměstnání ani na domácí půdě. S některými úkoly vám mohou pomoci ratolesti, kterým… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Druhá polovina června se odehrává pod nadvládou kněžky lásky. Afrodité si posvítí nejenom na milostné vazby, ale na mezilidské vztahy celkově. Neshody se vylepšují, s nepřáteli zakopete válečnou sekeru. Lásku… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Dobrosrdečná povaha Draků se dostává v poslední červnové dekádě ke slovu. Rádi pomáháte druhým lidem, ale měli byste myslet také na sebe. Hrozí, že se rozdáte z posledních sil i financí. Někdo by vaší dobroty mohl… ČTĚTE VÍCE!

Had
Letní počasí ve vás probudí touhu po dobrodružství. Nevydržíte sedět se založenýma rukama, potřebujete neustále něco podnikat. Experimentujete v zaměstnání, lásce i oblasti volnočasových aktivit. Ani váš… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, poslední celý červnový týden nabízí šanci mezilidským vztahům. Snažte se přistupovat k okolí nepředpojatě. Pokud jste se s někým nepohodli, udělejte za nepříjemnou zkušeností tlustou čáru. Dotyčný člověk… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Než něco vyslovíte, dobře zvažte následky. Vlivem aktuální konstelace můžete jednat zbrkle a následně vás to mrzí. Ve společnosti nezapomínejte na etiketu, také na pracovišti nasaďte profesionální dekorum. Pokud se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zdravé sebevědomí je momentálně velkou výhodou zrozenců Opice. Věříte ve své schopnosti a vytváříte dojem profesionála. Výborně se vám daří nejenom na pracovišti, ale sklízíte úspěch i na milostném poli. Tam… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Prázdninovou jízdu odstartujete s předstihem. Na Kohouty totiž působí ohnivý Mars, který probudí jejích skomírající intimní život. Najednou máte chuť experimentovat, jste plní touhy a vzrušení. Hledáte hračky… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, vstupujete do období jako stvořeného pro seznámení! Hvězdy sice slibují pouze chvilkový románek, ale rozhodně byste se mu neměli bránit. Načechráte své sebevědomí a nakopne vás to do mnoha dalších… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vztahy mohou být koncem měsíce napjaté. Dvojnásobně to platí u těch milostných. Pokud jste zatím nezačali řešit téma letní dovolené, ještě pár dní počkejte. Každý máte svou představu a společná domluva je… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.