Home - Články - Láskohled 19. - 25. června

Láskohled 19. - 25. června

vloženo 16. 6. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 19. - 25. června

Romantika a emoce opět mocně vládnou následujícímu týdnu. Někomu hvězdy pomohou šťastnou náhodou k seznámení, jinému mohou přinést konfliktní atmosféru a milostná nedorozumění. Jaké vyhlídky má vaše znamení? Čtěte nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berana to bude tento týden v oblasti lásky zajímavé, plné překvapení a nečekaných zvratů. Ne vždy se vám změny mohou jevit pozitivně, ale v tomto případě se jedná o výjimku.

Býk
Váš romantický život bude nyní zajímavý, milí Býci. Můžete se těšit na několik příležitostí a významné události, které mohou ovlivnit vaše vztahy. Máte tendenci být stabilní a loajální.

Blíženci
Je důležité si pamatovat, že komunikace je klíčem k úspěchu ve vztazích. Vyjádřete své pocity a myšlenky svému partnerovi a nebojte se naslouchat tomu, co má na srdci a na jazyku.

Rak
Budete si všímat potřeb partnera a budete se snažit mu poskytnout veškerou podporu, kterou potřebuje. Romantické chvíle a společné aktivity vám pomohou udržet váš vztah plný lásky.


Lev
Pro ty, kteří jsou nezadaní, to může být období, kdy se setkáte s někým zvláštním. Mějte oči otevřené, protože se vám může přihodit neočekávané setkání, na které budete vzpomínat.

Panna
Možná potkáte někoho, kdo vás zaujme svou stabilitou a smyslem pro praktičnost. Buďte otevření novým zkušenostem a dejte novým vztahům šanci. Třeba tohle bude to pravé ořechové.

Váhy
Otevřená komunikace pomůže vyřešit případné neshody a posílit vaše pouto. Dbejte proto na to, aby vaše vzájemná komunikace byla důsledná, empatická a zároveň i velmi pozitivní.

Štír
Silné vášně a hluboká emocionální spojení budou charakteristické pro vaše momentální vztahy. Buďte nyní připraveni na intenzitu a možná i nečekané překvapení od vašeho protějšku.


Střelec
Můžete se těšit na vzrušení a dobrodružství v romantickém životě. Budete přitahováni novými lidmi a zajímavými zkušenostmi. Buďte otevření novým možnostem a užívejte si svobody!

Kozoroh
Čekají vás tento týden doslova romantické a snové momenty. Buďte však velice opatrní a vyhýbejte se lidem, kteří by mohli zneužít vaší přílišné důvěřivosti, kterou teď velmi oplýváte.

Vodnář
Nezadaní se při hledání ideálního vztahu trochu zapotí a musí si dát pozor na to, aby neskočili na lep podvodníkům. Pro zadané se teď rýsují komunikačně poněkud náročnější dny.

Ryby
Budete cítit silnou emocionální propojenost s ostatními a rovněž budete otevření v projevování lásky. Vaše empatie a citlivost vám umožní hluboce porozumět potřebám a touhám partnera.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.