Home - Články - Červnové novoluní v Blížencích

Červnové novoluní v Blížencích

vloženo 14. 6. 2023
čas čtení: 5 minut

Červnové novoluní v Blížencích

Na samém prahu léta, v neděli 18. června 2023 v 6:36 ráno, přichází magické novoluní na konci znamení Blíženců!

sdílet článek na facebooku

Uzavřít jaro a vykročit do léta

Už jen tři dny zbývají do letního slunovratu, první letní den nastane 21. června, ale ještě, než se do léta vrhneme naplno, užijeme si několik klidných dnů pod vlivem Blíženeckého novoluní.

Tajuplná síla měsíční fáze novu, který nám pomáhá se jednou za měsíc pořádně zrelaxovat, uzavřít staré záležitosti, vyčistit si stůl a nabrat nové síly, je tady! Vliv novu se objeví již zhruba tři dny před ním a pak ještě asi tři dny doznívá – což vychází akorát do zmíněného prvního letního dne!

Na co se tedy můžete v období novu těšit a čemu věnovat pozornost?


Dokončete resty a odpočiňte si

Pro většinu z nás je druhá polovina června časem dokončení jarních projektů a jejich uzavření před začátkem období dovolených. Studenti se snaží zvládnout zkoušky nebo státnice, zaměstnanci dokončují resty a dohadují se na termínech dovolené, a tak dále. Toto všechno bude nejlepší, když se vám povede stihnout ještě před příchodem novu. Pak můžete využít magickou energií novu naplno pro načerpání nových sil, a následně se pustit s létem a dorůstající Lunou již do úplně nových plánů.

Novoluní je ideální pro relaxaci a přináší nám šanci skutečně pořádně si odpočinout, vyčistit hlavu od starostí a stresu. Takže ať už stíháte nebo nikoliv, zkuste si teď každopádně dopřát volný víkend. Uvidíte, že vám to prospěje, a práce vám pak půjde mnohem rychleji od ruky s novou energií a motivací!

Blíženci a červnoví Raci pozor!

Toto červnové novoluní bude mimořádně silně působit na všechny lidi narozené v Blížencích. A kromě nich také na červnové Raky narozené v prvních dnech tohoto znamení. Pro vás je to jedinečný čas napojit se na váš vnitřní hlas duše a odhalit skrytá tajemství a souvislosti vašeho života.


Dopřejte si proto čas na svůj duchovní rozvoj a nalaďte se na tu správnou notu například pomocí meditačních technik. Můžete si také s úspěchem vyložit karty na otázky, které vás aktuálně trápí, nebo se na ně zeptat kyvadla.

Komu se bude dařit a komu méně

Červnový nov je kromě Blíženců velmi příznivý taky pro další dvě znamení vzdušného živlu – Vodnáře a Váhy. Celá tato trojice znamení je v životě zaměřená na myšlenkový svět, komunikaci, nápady a znalosti, a tato témata s červnovým novoluním nádherně ladí. Skvělé komunikaci s lidmi napomáhá i Merkur v Blížencích, ale bude to komunikace na úrovni správně volených slov – nespoléhejte na čtení mezi řádky!

Naproti tomu, znamení Střelce, Panny a Ryb se mohou nyní setkávat s určitými výzvami. Atmosféra ve vašem okolí bude teď na váš vkus příliš roztěkaná a chaotická, a pro vás je proto nejlepší zaměřit se spíš na odpočinek, dopřát si odreagování a nestresovat se kvůli úkolům, které možná nestihnete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.