Home - Články - Čínský horoskop na týden 12. - 18. června

Čínský horoskop na týden 12. - 18. června

vloženo 11. 6. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 12. - 18. června

Červen se přehupuje do své druhé poloviny a znamení Psa bohužel dožene minulost. Hadi se zase mohou těšit na jedno potěšení za druhým, tento týden pro ně bude přímo skvělý. Další znamení a mnohem více podrobností najdete v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tvrdohlavá povaha nebude v tomto týdnu vždycky vítaným společníkem. Nebraňte se názorům svých blízkých, protože vás mohou v mnohém obohatit. Zároveň děláte dobře v situacích, které za vás nemůže rozhodnout… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, celý týden profitujete z letního počasí, které vám dodává dobrou náladu. Dvojnásobně to platí pro zadané. Vychutnáváte si každou chvíli s miláčkem a plánujete nadcházející týdny letní dovolené. Singles teď… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Užíváte si přízeň prosperujícího Jupitera, se kterým můžete během června dosáhnout neuvěřitelných úspěchů. V pracovní oblasti vládnete velkými ambicemi, podáváte skvělé výkony a také na své okolí máte velké… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v nadcházejících dnech můžete utužit nebo zlepšit mezilidské vztahy. Aktuální konstelace přeje kompromisům a nalézání smírčích řešení. V komunikaci buďte otevření a nebojte se dát někomu druhou šanci. Je to ideální… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V polovině června vás dostihne láska! Pokud jste svobodní, určitě se nevyhýbejte společnosti. Navazování nových známostí půjde lehce a potěší vás spousta lichotek. Zároveň se připravte na kritiku, která se vám líbit… ČTĚTE VÍCE!

Had
Slunečné počasí vám dělá dobře na těle i u duši. Překypujete vitalitou a doplňujete síly na náročnější období roku. Chraňte svou pleť, ale nebojte se ji vystavit slunci, protože vitamín D je pro vás nesmírně důležitý. Abyste podpořili … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Cítíte ve vzduchu léto a roste ve vás touha po dobrodružství. Ubíjí vás stereotyp v zaměstnání, vztahu i soukromém životě. Také vás může lákat změna vizáže. Touha pohnout se z mrtvého bodu je velkou motivací. Určitě… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v tomto týdnu potřebujete odpočívat. Vaše psychika není v nejlepší kondici a můžete přehnaně reagovat na věci, které byste jindy přešli mávnutím ruky. Pokuste se zklidnit dechovým cvičením a… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V polovině června máte tendenci vidět se z nezdravě kritického úhlu pohledu. Soustřeďte se na pozitivní stránky života a naučte se mít rádi za maličkosti. Pokud nejste spokojeni se svým vzhledem, zaměstnáním či  … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Největším rizikem tohoto týdne je prokrastinace. Jako byste se už naladili na prázdninovou notu a povinnosti necháváte plavat. Pokud si užíváte dovolenou, nemusíte nic řešit. Bohužel v zaměstnání vám takový… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pro zrozence Psa je červen náročným obdobím, kdy se vynořují nepříjemné záležitosti z minulosti. Nejraději byste před nimi strčili hlavu do písku, ale vesmír to vidí jinak. Postavte se pravdě čelem a snažte se zachránit, co… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milostné vztahy chytnou v polovině června druhý dech. Venuše pomáhá k harmonizaci partnerských vazeb. Záležitosti, které vám na partnerovi vadily, se začnou zlepšovat. Drahá polovička si uvědomí své chyby a… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.