Home - Články - Letní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

Letní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

vloženo 12. 6. 2023
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

Povede se vám v létě dobře vydělat? Užijete si zasloužený odpočinek? Nebo vás čekají nové pracovní výzvy? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Dvě mince
je poslem příjemných změn a věští vám, že spousta věcí se konečně pohne kupředu. Lepší bude nelpět na starých zvyklostech a raději se otevřít novým možnostem a příležitostem. I to, co na první pohled nebude vypadat kdovíjak slibně, se nakonec ukáže jako hodně perspektivní. Jako Berani máte spoustu energie, kterou teď můžete využít, abyste se prosadili v něčem úplně novém. Uvědomíte si, že byste snadno mohli vydělat mnohem více, než nyní vyděláváte, chce to jen trochu podnikavosti. A ta vám určitě nechybí! Možná vám však bude zpočátku chybět stereotyp, na který jste si zvykli, přece jen vám dával pocit určité stability. Ale rozhlížet se po nových možnostech přece neznamená, že musíte hned za sebou pálit mosty! Vaše možnosti jsou teď otevřené, jde jen o to chytnout tu správnou vlnu úspěchu a svézt se na ni až za dosažením vašich kariérních snů a cílů!

Býk
Karta Měsíc
vám připomíná, že ne všechno, co se třpytí, je zlato, milí Býci. A tak se nenechejte zlákat vzdušnými zámky a iluzemi. Tak jako Měsíc na obloze září, ale na rozdíl od Slunce nehřeje, některé na první pohled slibné příležitosti nemusí přinést očekávané ovoce. Když si všimnete první známky toho, že zde něco nehraje, bylo by zbytečné se na to dál upínat a čekat nějaké zázraky. Zkrátka a dobře se smiřte s tím, že tady si nevyděláte, a neplýtvejte zbytečně svůj čas a energii na nějaké falešné naděje. To, že je nějaká příležitost podezřelá a nemá budoucnost, poznáte v podstatě velmi snadno a rychle. Ale problém bude v tom, že si toto nemilé tušení nejspíš nebudete chtít připustit, a budete mít sklony si něco nalhávat. Ale než byste se měli honit za mlhavými cíli, to si raději dopřejte pořádný odpočinek a dovolenou, bude to mnohem lepší a příjemnější využití času – a načerpáte nové síly!

Blíženci
Karta Čtyři poháry
prozrazuje, že se v pracovní oblast cítíte poněkud nespokojeně, i když v zásadě se vám bude dařit a nic důležitého vám nechybí. Zřejmě vás lákají jiné kariérní dráhy, které však nejsou příliš realistické, a kvůli takovým snům máte sklon občas přehlížet své vlastní skutečné úspěchy. Raději se soustřeďte na to, co máte, místo snění o něčem, co je mimo váš nynější dosah, milí Blíženci. Když se zaměříte na realitu a zůstanete nohama na pevné zemi, budete se cítit ve své práci mnohem spokojeněji. A to samé platí i o vaší finanční situaci. Přemýšlet nad tím, co byste si pořídili, kdybyste měli milion, vám akorát tak zhorší náladu, protože nic takového pravděpodobně není v dohledu. Je čas užívat si dovolenou a těšit se z letních zážitků – z takových, které jsou ve vašich reálných možnostech! Netrapte se, že vám nevychází rozpočet na exotickou cestu, vždyť i blíž jsou krásná místa a důležitá je dobrá nálada!


Rak
Karta Královna pohárů
vám připomíná důležitost dobrých vztahů na pracovišti, milí Raci. Právě na to byste se nyní v létě měli nejvíc zaměřit. Potěšit nějakou malou pozorností vaše kolegy, spolupracovníky neb obchodní partnery je velmi jednoduché, a dáte jim tak najevo, že vás zajímají i jako lidé a záleží vám na tom, aby se cítili dobře. A pokud by se vyskytly nějaké neshody, zkuste nenápadně zjistit, jestli kolegu či kolegyni něco netrápí na osobní úrovni. Možná totiž napětí nakonec nemá nic společného s prací a pramení odjinud. Porozumění a empatie velmi přispějí k tomu, že vám budou pracovní projekty dobře vycházet. Otázkou může být i dovolená a jak se domluvit na rozdělení povinností. Zkuste se zajímat o to, co je pro vaše kolegy důležité osobně, někdo má třeba malé děti nebo se musí přizpůsobit jiným členům rodiny, někdo se třeba celý tok těšil na nějakou kulturní akci a nechce ji zmeškat, a podobně.

Lev
Karta Ďábel
vás varuje před pokušením, které by mohlo mít nežádoucí důsledky, milí Lvi! Ve finanční oblasti vás teď snadno může zlákat vidina rychlého zisku, a tak hrozí, že se necháte stáhnout na pochybné chodníčky. Třeba vám někdo bude slibovat pohádkové výdělky díky prodeji nějakého podivného nebo předraženého produktu. Nebo se necháte přemluvit k investování do něčeho, co obnáší obrovské riziko ztráty. Nebo se vám možná otevře možnost účastnit se kšeftů, které jsou na hraně zákona! Nejlepší teď bude na všechny takové nápady se vykašlat a držet se poctivé práce. Vidina zisku je sice lákavá, ale nepotřebujete si zadělávat na zbytečné problémy. Tak tedy odolávejte ďábelským nápadům a raději nad nimi ani příliš nepřemýšlejte a zavrhněte je co nejrychleji. V opačném případě vás to totiž bude hodně svádět, tak pozor na to!

Panna
Karta Deset pohárů
vám slibuje zasloužené letní volno a pohodu, kterou si užijete, milé Panny! Ke spokojenosti vám nebude nic chybět a můžete si dovolit trochu zvolnit tempo, dopřát si pořádnou dovolenou a věnovat svůj čas lidem, které máte rádi a nikoliv vydělávání peněz. Vaše finanční situace bude taková, že si takový luxus můžete v pohodě dovolit. Toto léto tedy bude patřit odpočinku a příjemným stránkám života, nikoliv kariéře a honění se za penězi. Máte se na co těšit! Odolejte pokušení a naučte se říct občas i slůvko ne, když po vás bude někdo chtít nějakou práci navíc. Váš volný čas a rodina nebo vztahy jsou přece důležitější! A to platí dvojnásob, pokud máte malé děti, mít na ně čas by teď mělo být vaší prioritou, ať můžete jim, ale i sobě a partnerovi, dopřát kouzelné a nezapomenutelné letní zážitky! A nemusí to být vůbec drahé – důležité je zkrátka být spolu a mít pohodu a klid!


Váhy
Karta Pět holí
vás upozorňuje na riziko konfliktů a neshod v pracovní oblasti, milé Váhy. Může se to jednat různých otázek, třeba rozdělení úkolů v čase dovolených, různých finančních představ a podobně. Jste znamení, které od přírody tíhne ke kompromisům a hledání souladu, takže se klidně i trochu přizpůsobíte, hlavně ať je klid. Jenomže ono to možná ani nepomůže, protože někteří lidé se zkrátka asi hádat chtějí, tak zas neslevujte příliš ze svých zájmů, ať na to nedoplatíte. Od konfliktů je nejlepší se držet stranou a nedělat si z nich těžkou hlavu. Ať si to vyřeší ostatní mezi sebou, vy se věnujte tomu, čemu se věnovat potřebujete, ohlídejte si, ať všechno stihnete a taky si dopřejte volno a odpočinek, vždyť je léto. Žabomyší války nechejte těm, koho to baví a povzneste se nad to, konec konců bude se to jednat drobných problémů, které nakonec nejsou příliš důležité!

Štír
Karta Královna holí
vám radí, ať se k situacím ve vaší práci stavíte s porozuměním, ale zároveň rázně a bez zbytečných kompromisů, milí Štíři. Určitě nebude na škodu, když věnujete energii tomu, abyste pochopili stanovisko druhé strany, a k tomu vám pomůže vaše vrozená empatie a citlivost. Ale to neznamená, že se musíte všemu přizpůsobit, spíš byste naopak měli vzít situaci do svých rukou a jít si za svými cíli – ať už je to termín dovolené, vaše finanční požadavky, kariérní postup nebo cokoliv jiného. Když se vám povede skloubit cílevědomost a lidskost, bude to klíč k úspěchům po všech stránkách. A nebojte se vzít si na svoji odpovědnost klidně i důležité a náročné úkoly. Určitě se to setká s patřičným oceněním! Toto léto vám slibuje hodně úspěchů, chce to jen postavit se k tomu z té správné strany, nebát se být iniciativní a projevit, co je ve vás!

Střelec
Karta Tři hole
naznačuje, že jste připraveni pustit se do nových věcí, milí Střelci. Ve vaší hlavě se rodí zajímavé plány a myšlenky na nové projekty. Svoji pozornost zaměřujete na budoucnost a na možnosti, které vám přináší. Zatím jste se však ještě nepustili do konkrétních kroků, nebo pouze v omezené míře. Nyní v létě však můžete konečně dát svým nápadům rozlet a pustit se do nových kariérních dobrodružství. Není již na co čekat – podnikavost a motivace vám nechybí, a letní sezona vám poskytne dostatek času pustit se naplno do uskutečňování vašich představ! Máte dobré nápady, jak skloubit to, co vás baví, s výdělky a živobytím. Je ideální doba pro nové podnikatelské plány, ale i pro hledání lepšího zaměstnání. Nebo možná objevíte možnost, jak se realizovat a prosadit si své nápady na vašem stávajícím místě? To už je na vás, každopádně podle karet máte nakročeno k úspěchům!


Kozoroh
Karta Eso mečů
vám přináší vynikající nápady, inspiraci a odvahu pustit se do toho, co jste si vymysleli! Pokud si tedy najdete v létě čas věnovat se nějaké práci navíc, můžete s velkým úspěchem a rychle rozběhnout nějaký nový projekt nebo podnikání, milí Kozorozi. Je to na vás! Vaše práce vás bude bavit, protože budete vidět možnost seberealizace a uplatnění vlastních nápadů. A možná se taky objeví zcela nové příležitosti, přesně takové, co vám zapadnou do vašich plánů a ambicí. Vaše někdejší finanční potíže se dořeší snadno a rychle a vy se budete moct věnovat novým věcem a rozběhnout nové plány. Veškerá pracovní komunikace bude probíhat snadno a hladce, a bez problémů si všude vyjednáte všechno co potřebujete, ať už se jedná o obchodní schůzky, komunikaci s úřady nebo propagaci a reklamu. Zkrátka máte teď k dispozici energii, kterou by byla škoda nevyužít!

Vodnář
Karta Dva meče
ukazuje, že máte v pracovní oblasti nějaké dilema, nad kterým hodně přemýšlíte, milí Vodnáři. Může se to týkat taky financí nebo vašeho rozpočtu. Existují různé možnosti, jak se rozhodnout, ale jejich plusy a mínus jsou zhruba vyrovnané. Nejlépe tedy uděláte, když se budete řídit svými pocity, milí Vodnáři! Vždyť i v pracovní sféře nemusí o všem rozhodovat pouze hlava a logika, ale můžete pustit ke slovu i své srdce! Jděte si zkrátka za tím, co vás pocitově víc láká a budete mít vyhráno! Když nad tím totiž pořád dokolečka přemýšlíte, zůstáváte zaseklí na jednom místě. Vaše možnosti jsou otevřené, a z toho můžete mít radost! Neberte to rozhodování zas tak příliš vážně! Žádná z možností není úplně špatná a nemáte co ztratit, pokud dáte rozlet své fantazií a půjdete si za svými sny! Před vámi jsou velmi zajímavé možnosti, chce to jen odvahu pustit se do toho a odhodit zbytečné pochybnosti a nejistotu!

Ryby
Karta Osm pohárů
ukazuje, že některé pracovní či finanční záležitosti se nevyvíjí úplně podle vašich představ a máte pochybnosti, v čem má nebo nemá smysl dál pokračovat. Pro vás jako Ryby je důležité řídit se vašimi pocity a pomalu vás začíná opouštět motivace. Něco vám ještě nedávno dávalo smysl, ale teď máte trochu zaječí úmysly. Nespěchejte na definitivní rozhodnutí, ale ani nevěnujte zbytečně moc energie tomu, co již není perspektivní. Teď v létě není důvod tlačit na pilu, nechejte tomu čas, netrapte se a raději si užijte sezonu dovolených. Tato doba přeje spíš odpočinku a volnému času, než vašim pracovním ambicím nebo výdělkům. Dopřejte si klid a pohodu, a uvidíte, že se vám brzy vrátí optimismus a motivace. A spousta problémů se vyřeší i sama, bez vašeho přičinění. Tak si nedělejte z ničeho příliš těžkou hlavu, myslete pozitivně a dopřejte si trochu odreagování!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.