Home - Články - Týdenní horoskop 19. - 25. června

Týdenní horoskop 19. - 25. června

vloženo 17. 6. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 19. - 25. června

Nová letní láska, povýšení v práci, ale i problémy ve stávajícím vztahu. Každý den přináší nové možnosti, co přinese následující týden vám? Budou se hvězdy usmívat, nebo vám pořádně zavaří? Přečtěte si svůj týdenní horoskop a buďte připraveni!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte příležitost se setkat s někým novým, kdo by mohl mít pozitivní vliv na váš život. Buďte otevření novým příležitostem a zvažte, jak by se mohly zapadnout do vašeho osobního a pracovního života. Přijdete tak nyní i na zcela inovativní myšlenky.

Býk
Cítíte se trochu unavení nebo vyčerpaní z minulého týdne? Dopřejte si čas na odpočinek a zvažte, jak můžete zlepšit své zdraví a pohodu. Nikam se zejména nehoňte a věřte, že vše počká. Raději se věnujte svému osobnímu rozvoji a důkladné relaxaci.

Blíženci
Máte před sebou kreativní a inspirativní období, které vás bude nabíjet pozitivní energií. Také můžete mít skvělé nápady na svou práci nebo koníčky, které by vás mohly přivést k dalšímu rozvoji a růstu. Směle se vrhněte do budoucnosti a k novým věcem.

Rak
Můžete se cítit trochu zmatení nebo ztracení v celkovém životním směru, ale nezoufejte. Snažte se ujasnit si své cíle a prioritní úkoly a zvažte, jak byste mohli postupovat stále vpřed. Není to zas až tak složité, jen si musíte zásadně určit priority.


Lev
Tento týden se mohou objevit nějaké nečekané finanční výdaje, které by vás mohly vyvést z vaší rovnováhy. Snažte se udržet klid a zvažte, jak byste mohli snížit své výdaje a zlepšit svou finanční situaci, a to samozřejmě i z dlouhodobého hlediska.

Panna
Nyní je ideální doba pro sebereflexi a zvažování svého osobního růstu. Přemýšlejte, co byste mohli udělat pro zlepšení svého života a vztahů a zvažte, jak byste mohli překonat případné výzvy. Každý posun z vás dělá lepšího, a hlavně silnějšího člověka.

Váhy
Celý týden se ponese ve velmi pozitivním duchu a vy se můžete těšit na odpočinek. Vyhněte se stresu a užijte si volného času s rodinou a přáteli. Pokud budete mít aktivní víkend v přírodě, tak si můžete být jistí, že v práci budete nabití energií.

Štír
Může nastat nějaký komunikační problém s kolegy nebo i vašimi přáteli, který může vést k jistému nedorozumění. Snažte se být trpěliví a řešit věci klidně a rozumně. Jedině tak si zachováte klid a harmonii v duši, což momentálně velice potřebujete.


Střelec
Tento týden se můžete cítit trochu podráždění a nesnášenliví, ale snažte se udržet klid a vyhnout se konfliktům. Naštve vás doslova všechno a lidé by se vám měli momentálně klidit z cesty. Může to být ale dobrý čas pro meditaci nebo cvičení jógy.

Kozoroh
V nejbližší době byste mohli dostat nějakou nečekanou, a zejména dobrou finanční zprávu, která vám přinese do života povznášející radost. Můžete také potkat někoho zajímavého, kdo by mohl mít pozitivní vliv na váš osobní rozvoj a mentální rozpoložení.

Vodnář
Je velice pravděpodobné, že se objeví konflikt s partnerem nebo s někým blízkým. Snažte se být trpěliví a vyhnout se impulsivním reakcím, které budou stejně zbytečné. Dobrou volbou může být také romantický výlet nebo společné zájmy, které vás sblíží.

Ryby
Můžete se cítit trochu přetíženi prací, ale snažte se zůstat soustředěni a udržet si pozitivní přístup a možná i tak trochu odstup od všeho. Možná budete muset udělat nějaké oběti, aby se věci pohnuly kupředu, ale to vás jen zušlechtí a posilní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.