Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24. říjen

Čínský horoskop na týden 18. - 24. říjen

vloženo 18. 10. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 18. - 24. říjen

Dámy a pánové! Neváhejte se poradit s čínským horoskopem o tom, co vás v nejbližších dnech nevyhnutelně čeká! Nečekejte již ani minutu a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na startu dalšího říjnového týdne se snažíte navodit přátelskou atmosféru v partnerském vztahu, ale nebude to zrovna jednoduché. Počítejte s častějšími konflikty, které by měly do konce týdne postupně… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vstupujete do týdne, který představuje startovní čáru k lepší budoucnosti. Nesmutněte nad tím, že něco končí. Může to být láska, kariéra nebo studentský život. Vyhlížíte totiž etapu, díky níž dostanete… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Prosperující Jupiter s vámi v těchto dnech rozvazuje kontrakt. Proto pečlivěji zvažujte všechny kroky týkající se majetku. V zaměstnání dodržujte termíny a věnujte se ryze pracovním povinnostem. Pokud by vás… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Touha po dokonalosti vám v tomto čase dává pořádně zabrat. Jste od přírody puntičkářské znamení a zapomínáte brát ohled na své síly i možnosti. Pusťte k úkolům ostatní členy domácnosti nebo své… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Draky prahnoucí po lásce překvapí sympatická tvář v místech, kde by ji nečekali. Zatímco rozhazujete sítě po internetu, seznámení číhá venku, mezi živými lidmi. Vesmír vybízí k cestování i toulkám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Máte plnou hlavu pracovních povinností a toho, co musíte v tomto měsíci stihnout. Kvůli tomu bojujete s nervozitou i špatnou kvalitou spánku. Před spaním si zakažte koukat do telefonu, neřešte žádné… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Aktuální postavení Merkuru usnadňuje porozumění s druhými lidmi i pochopení vlastních pohnutek. Ve svém vnitřním světě už netápete, dokážete pojmenovat řadu myšlenek a víte, co potřebujete ke… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Perný týden vyhlíží rodiče narození pod nadvládou Kozy. Zatímco vám se stačí na něco podívat a je to hotové, rodina už takový úspěch neslaví. Především její nejmladší členové potřebují pomocnou ruku. Hvězdy… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Do dalšího týdne vstoupíte s chutí rozdávat životní moudra. Ne všude se bohužel setkáte s pochopením. Zatímco děti můžete svým vyprávěním zaujmout, na pracovišti získáte nálepku Brouka Pytlíka. Jistě… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Kněžka lásky si tento týden bere dovolenou. Singles Kohouti mohou šetřit časem a energií a hledání spřízněno duše odložit na příhodnější období. Ve vztazích vládne napětí a bude těžké udržet pokaždé… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Atmosféru nadcházejících dní ovlivňuje ohnivý Mars ve spojení s Afrodité. Ta si bere do parády osamělé Psy, jimž se postará o milostná vzplanutí. Její souputník dodává vztahům vášeň, která nemusí být… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Finančním potížím můžete zatím předejít. Neutrácejte za zbytečnosti a pokud něco nutně potřebujete, porozhlédněte se nejprve v second handu nebo bazarech. Jestliže se děti hlásí o zvýšení kapesného, domluvte se… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.