Home - Články - Čínský horoskop na týden 16. - 22. prosince

Čínský horoskop na týden 16. - 22. prosince

vloženo 15. 12. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 16. - 22. prosince

Vánoce jsou za rohem a vás nejspíš zajímá, jak budou následující dny probíhat. Shon a stres? Nebo se už naplno oddáte sváteční pohodě? Pokud chcete vědět, co vás čeká, pak jste na správném místě. Zjistěte to v čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Než odstartuje vánoční čas na plné obrátky, dočkáte se s předstihem příjemného překvapení v lásce. Není vyloučeno, že se intenzivní románek přehoupne do nového roku. Na vážnou známost to přesto nevypadá. Každopádně máte zelenou ve všech… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Jako by vás pálilo dobré bydlo. V soukromí trávíte víc času, než je zdrávo, proto je vám klícka těsná. Než předvánoční atmosféru udupete, změňte program. Využijte pozvání na firemní večírky, zajděte za kulturou nebo si hledejte koníček. S novoročním předsevzetím není třeba otálet! Pro volnočasovou aktivitu můžete nadchnout… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V soukromém životě se dostáváte do rozepře s ostatními členy rodiny. Zatímco vy byste přivítali změnu, příbuzní lpí na starých pořádcích. Dříve hvězdy iniciativu brzdily, teď vás naopak pošťuchují k větší aktivitě. Opatrnost je třeba ve finančních záležitostech. Rozpočet dostává zabrat kvůli dárkům i… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Není vaší povinností bavit se o věcech, které nejsou určeny uším všech. Zvědavého člověka s klidným svědomím vypoklonkujte, nebo mu rovnou zavřete dveře před nosem. Je vaším právem neodpovídat. Příbuzní naštěstí stojí při vás. Na pracovišti je potřeba šlápnout do pedálů, i když byste nejraději od povinností utekli někam… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí Dráčci, pokud hledáte spřízněnou duši, měli byste okruh pátrání zúžit. Nová láska je na dosah ruky, zatímco vy ji hledáte kdesi v dálkách. Dost možná ideální protějšek dávno znáte, jenom neumíte docenit jeho kvality. Láska může vykvést i z letitého přátelství. Pokud se potřebujete odstřihnout od… ČTĚTE VÍCE!

Had
Esteticky založené znamení Hada si adventní čas dokáže patřičně vychutnat. Zaměříte se na upravenou vizáž, co se odrazí na mnoha dalších životních sférách. Nejspíš se setkáte i s tím, že vás někdo kopíruje. Místo abyste se urazili spíš ukažte, že vás to těší. Kdo jiný může říct, že je módní ikonou! Menší potíže se mohou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ještě než odstartuje hlavní gurmánská sezóna, byste měli svému tělu dopřát detox. Zhoršující se kvalita pleti, nevalný spánek i oteklé končetiny jsou známkou toho, že je s organismem něco špatně. Rozmazlete ho bylinkovým čajem nebo profesionální masáží. Nezapomeňte ani na pobyt na čerstvém vzduchu navzdory… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Určité záležitosti byste neměli dělat impulzivně. Zadané Kozy by měli dělat všechna rozhodnutí s ohledem na polovičku. Jednak se vyhnete hádkám a druhak ušetříte drahocenné síly. Protistrana vám dá důležitý pohled, díky němuž spousta věcí získá jiný rozměr. Určitě se neohlížejte na internetové rady nebo… ČTĚTE VÍCE!



Opice
V polovině prosince se atmosféra zlomí k lepšímu. Velkou roli v předvánočním programu sehrají kamarádi. Díky nim objevíte zajímavé aktivity, pro něž byste se jindy určitě nerozhodli. Nechte se zlákat k experimentování, ať jde o netradiční kuchyň nebo zajímavý sport. Ve vztahu může váznout komunikace. Než partnera… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, vesmír s vámi má velmi příjemné plány. Ohnivý Mars přináší spoustu novinek a tlačí vás, abyste mysleli na své zájmy. Největší rozmach se týká intimního života! Nestyďte se prozradit miláčkovi, jaké fantazie ve vás už nějaký čas dřímají. Tentokrát jste oba na stejné vlně, takže vaše přání je… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pokud udržíte po celý týden na tváři úsměv, nalákáte k sobě samé pozitivní události. V mezilidských vztazích je dobré naladění klíčové. Lidé budou příjemnější a všechno půjde mnohem lépe - od práce, přes lásku až po vánoční nákupy. Slabinou je zdravíčko, které může trochu zakolísat. Preventivně si naordinujte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ještě než si odpočinete u rozsvíceného stromečku, je potřeba dořešit nějaké neodkladné záležitosti. Pluto vytáhne ze skříně kostlivce, kterého jste se snažili skrýt v tratolišti dějin. Dokud za ní neuděláte definitivní tečku, bude vás strašit i v budoucnu. Je čas narovnat karmu a odpustit lidem, s nimiž jste se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.