Home - Články - Láskohled 16. - 22. prosince

Láskohled 16. - 22. prosince

vloženo 13. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 16. - 22. prosince

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co si na vás Amor připravil! Bude z flirtu láska na celý život? Nebo vám o adventu zbydou oči pro pláč? Zjistěte více hned teď!
sdílet článek na facebooku
Beran
Máte zrovna teď single období, což vás ale vůbec netrápí, protože si náležitě užíváte volnosti. Na svátky se těšíte za rodinou a jste rádi, že nemusíte řešit nějaké kompromisy.

Býk
Srdce vám tento týden rozpálí osoba, kterou náhodně potkáte v rámci svého koníčku. Jste nakonec moc rádi, že jste se na danou věc dali, protože jste tam potkali spoustu skvělých lidí.

Blíženci
Závist způsobujete u známých a kamarádů, kteří se tváří, že je u nich všechno v pohodě, ale opak je pravdou. Vaše spokojené a harmonické partnerství plné lásky jim leží v žaludku.

Rak
Váznoucí komunikace s vaším protějškem je to, co bude hlavním tématem tohoto týdne. Nechcete si ani představit, jak budou probíhat vánoční svátky v této ponuré a tiché atmosféře.



Lev
Připravte se na to, že se tento týden setkáte s někým, kdo je naprosto úžasný a skvěle vás doplňuje. Rozumíte si zejména v oblasti humoru, ale také máte společné názory na život.

Panna
Single jedinci budou tento týden zářit na mnohých společenských akcích. Jste totiž skvěle společensky naladění a máte úžasnou schopnost komunikace. Nejedna osoba z vás bude paf.

Váhy
Máte vedle sebe jedince, se kterým vás pojí stejný smysl pro humor. Navíc vás tento člověk dokáže za každé situace rozesmát. Važte si toho, ne každý má takové skvělé štěstí jako vy.

Štír
V dlouhodobých svazcích může dojít k citovému ochlazení. Navzájem se odcizujete a blížící svátky tento pocit jen umocňují. Dokonce přemýšlíte nad tím, že Vánoce strávíte odděleně.



Střelec
Na opačné pohlaví působíte tento týden jako magnet. Jste totiž skvělí řečníci a navíc o sebe řádně pečujete, takže jste ve skvělé formě. Tak se nebojte navázat komunikaci s idolem.

Kozoroh
Kozorohy tento týden čeká velice příjemné překvapení. Váš miláček si pro vás nachystal úžasnou romantiku plnou něžných pohlazení, ale také společenských akcí. Užijete si to skvěle.

Vodnář
Máte nyní pocit, že se váš protějšek chová sobecky. Zejména s vámi nekonzultuje oblast financí a utrácí za věci, které vy moc neschvalujete. Musíte si o tom urychleně promluvit.

Ryby
V partnerském vztahu zažíváte období plné lásky. Skoro to vypadá, že jste se do sebe znovu bezhlavě zamilovali. Jste si navzájem oporou, ale nechybí ani pěkně vášnivé chvilky.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.