Home - Články - Velký vánoční tarotový horoskop 2019

Velký vánoční tarotový horoskop 2019

vloženo 11. 12. 2019
čas čtení: 10 minut

Velký vánoční tarotový horoskop 2019

Vánoce klepou na dveře! Toužíte vědět, jak si je letos užijete? Tarotové karty vám to prozradí – pro každé ze dvanácti znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Sedm pohárů
vám připomíná, že když toho budete o svátcích chtít zvládnout příliš mnoho, může se taky snadno stát, že se nic z toho nepovede! Toužíte po domácí pohodě, ale láká vás i představa svátků na horách, chcete navštívit příbuzné a přátele, ale taky si trochu odpočinout, zkrátka všechno, a pak nakonec nic pořádně! Lepší bude rozhodnout se pro jeden plán, ať už je to kterýkoliv, a pak se ho držet. Pak to celé dopadne mnohem lépe a vy si budete s klidným svědomím a v pohodové atmosféře užít to, co si vyberete! Na ostatní lákavé plány máte přece dost času i jindy – například o Silvestru, nebo později během zimní dovolené. Tak se nenechejte zlákat iluzemi o tom, jak půjde stihnout všechno najednou, protože to byste museli být supermani! A čím dřív se rozhodnete a začnete si dělat konkrétní plány, tím lépe pro vás! Vyhněte se zbytečnému stresu z rozhodování na poslední chvíli a využijte naplno všechny výhody té jedné možnosti, kterou si nakonec vyberete!

Býk
Karta Tři hole
prozrazuje, že na svátky se těšíte a přípravám věnujte postupně a krok po kroku celkem hodně energie. Máte představu, že si je letos užijete v příjemné, klidné a harmonické atmosféře, ale rádi byste vytvořili pro sebe a své blízké nějaký aktivní a zajímavý program, nejen vysedávali u televize tak, jako každý rok. Ve vašem životě se teď uzavírá nějaká kapitola a otevírají se nové možnosti, hlavně co se týče vašich pracovních aktivit. Máte představu, že právě svátky budou jakýmsi mezníkem, kdy si odpočinete od dodělávání starých restů, a naberete sílu pro nové a čerstvé začátky, které vás čekají v lednu. Toto přání se vám taky vyplní, všechno se povede podle vašich snů a představ a věci vám budou vycházet. Užijete si krásné zimní dny plné aktivního odpočinku, vychutnáte si sport nebo cestování, a pak se plní nových sil a s vyčištěnou hlavou budete moct pustit do nových věcí. Zkrátka věci budou v pohybu, pořád se bude něco zajímavého dít, a vy si to budete naplno užívat!



Blíženci
Karta Kolo štěstí
ukazuje, že svátky se ponesou ve znamení překvapení, nečekaných zvratů a v duchu hesla – jednou nahoru, pak zas dolů! Ale nebojte se, nebude se dít nic strašného, spíš jen různá překvapení, nečekané situace, zásahy Štěstěny nebo drobné žertíky osudu, na kterých se nakonec z chuti zasmějete, i když vám zpočátku možná nebude všechno jedno. Nudit se každopádně nebudete, a různé situace, do kterých se dostanete, vám ukáží, že s ničím, ať je to sebelépe zorganizované, nelze počítat na sto procent – a je to tak dobře, protože co by byl život bez překvapení! Dobrá zpráva je, že nečekané a příjemné dary osudu budou mnohem častější než ty nemilé, takže si užijete spoustu příjemných překvapení. Nejspíš mezi ně budou patřit i nějaké hodnotné dary, které jste vůbec nečekali, a nikdy byste nemysleli, že si dotyčný člověk může dovolit utratit na vás tolik peněz. Ale právě to bude jedním z darů Štěstěny, tak si to užijte a vychutnejte!

Rak
Karta Velekněžka
vám radí důvěřovat své intuici, šestému smyslu a nesnažit se příliš přemýšlet o tom, co a jak na svátky udělat. Raději dejte na svůj instinkt, který vám napovídá, co bude nejlepší a často to zároveň bude i ta jednodušší cesta. Když totiž v životě člověk dělá věci správně a je v souladu s osudem, jde všechno samo a problémy se řeší bez vašeho přičinění, nebo dokonce vůbec nevzniknou! Tak se místo zbytečných starostí s nakupováním, úklidem a kdoví čím vším ještě raději nalaďte na energii tohoto magického ročního období a ponořte se do něj naplno – darů, které vám může nabídnout, je totiž víc než dost! Najděte si čas na adventní rozjímání, meditaci, vánoční procházku do zasněžené přírody, očistí to vaši duši od stresu a příjemně vás naladí na klidnou a slavnostní atmosféru zimních svátků. Je skvělý nápad zkusit si věštit, například z karet, jaký bude nadcházející rok a co vám přinese. Právě teď, na sklonku roku a v adventním čase je na to totiž ta správná doba!



Lev
Karta Šest mincí
je předzvěstí úspěchu a prozrazuje, že všechno, čemu věnujete dostatek energie, vám taky přinese své ovoce a povede se. Pokud přípravu na svátky nezanedbáte, můžete se těšit, že všechno vyjde podle plánu a vánoční dny si užijete v hojnosti, spokojenosti a dostatku. Ale platí, že všechno po zásluze, takže pokud přípravy odfláknete, pak nečekejte, že to někdo jiný udělá za vás, nebo se to snad nějakým zázrakem zařídí samo! Vánoční dárečky budou pro vás i pro vaše blízké odměnou za celoroční snažení a za všechno dobré, co se vám v končícím se roce povedlo. Budete vědět, že jsou zasloužené, a o to větší z nich budete mít radost. Zároveň víte, že to všechno bylo možné dosáhnout a dovolit si jenom díky celoroční tvrdé práci, a o to více si budete své štěstí vážit. Vánoční pohodu si vychutnáte naplno a s veškerým komfortem, který k tomu patří. Budete mít radost, že si ho můžete konečně dopřát, po celém roce dřiny a stresu už jste to potřebovali!

Panna
Karta Devět holí
ukazuje napětí mezi vámi a vašimi blízkými, které bude provázet vánoční přípravy – a pokud si nedáte pozor, může vám snadno zkazit i příjemnou sváteční atmosféru, tak buďte opatrní! Je naprosto jasné, že máte na některé věci jiný názor, než většina vašich příbuzných, a nejraději byste si udělali věci po svém a jinak. Ale v zájmu domácího klidu se raději vyhýbejte otevřeným konfliktům a dělejte si své v tichosti a nenápadně, nesnažte se bojovat proti zavedenému řádu, protože to stejně nemá šanci na úspěch a akorát byste si tím zbytečně zkazili náladu. Když si budete nenápadně dělat na svém, budete mnohem spokojenější, a nakonec vás příjemně překvapí, že výsledky vašeho snažení ocení i ostatní. Nečekali byste to, ale zřejmě je právě tato cesta tím nejsprávnějším způsobem, jak své blízké přesvědčíte, že by o svátcích mohli dát vašim nápadům šanci!



Váhy
Karta Eso holí
vám přináší spoustu energie a kreativity, takže na všechny nástrahy spojené s přípravou krásných svátků budete mít dostatek síly a elánu! A to platí nejen o každoročních povinnostech, ale povede se vám prosadit a zrealizovat i spoustu úplně nových a zajímavých nápadů, které vás budou bavit a pomohou vám vytvořit neopakovatelnou sváteční atmosféru. Vaši blízcí budou žasnout, kolik máte tvořivé síly a nadšení, a někdy pro ně bude pořádná fuška udržet s vámi krok! Vás však bude bavit dělat to všechno nejen pro sebe, ale hlavně pro radost ostatních, a o to více vás jejich pochvaly a komplimenty potěší! Vánoční svátky vám však přinášejí možnosti nejen krátkodobé, ale také dlouhodobé. Můžete se na ně dívat jako na začátek nového období, do kterého vstupujete s novými sílami, a do budoucna můžete právě teď položit základ zajímavých nových plánů a projektů. Volné sváteční dny vám k tomu poskytnou dostatek času!

Štír
Karta Měsíc
vám přináší trošku smutnou a nostalgickou atmosféru, předvánoční atmosféra vám přinese vzpomínky na nějaké staré plány a sny, které se nikdy neuskutečnily, takže se budete cítit trochu melancholicky, a tak nějak zvláštně. Někdy budete mít sklon podléhat iluzi, že se ještě můžete vrátit do starých časů, uskutečnit něco, co není tak úplně ve vašich silách, a právě to je zdrojem posmutnělé nálady. Advent je odedávna časem rozjímání, klidu a vnitřní očisty, tak si je dopřejte, vaše pocity vám dávají signál, že už to potřebujete. Nemusíte podléhat nákupní horečce, raději si vychutnejte klid a místo obchodních center si vyrazte třeba na procházku do přírody. To všechno vám umožní zpracovat své pocity a vyrovnat se s nimi. Je však potřeba smířit se s tím, že některé sny zůstanou pouze neuskutečněnými vzpomínkami, a nesnažit se za každou cenu je zrealizovat. Vedlo by to totiž jen ke zbytečnému zklamání, tak se na věci podívejte realisticky a užívejte si je takové, jaké jsou!



Střelec
Karta Viselec
ukazuje, že jakkoliv byste si přáli aktivně prožité svátky, ve vašem okolí jako kdyby se zastavil čas, a nic moc se nebude dít. Bylo by chybou tlačit na pilu a nutit ostatní k aktivitě, když vám osud dává jasné znamení, že nastala doba zklidnění, ponoření se dovnitř a nikoliv aktivity ve vnějším světě. Nejpříjemnější pro vás bude dopřát si jednoduché, prosté a klidné svátky v úzkém kruhu. Nesnažte se nic zásadnějšího organizovat, vystačíte si i s málem, to nejpodstatnější se totiž odehrává uvnitř. Vánoce a advent byly odedávna dobou klidu, tak si ho dopřejte i vy, a zasvěťte volné chvíle rozjímání o životě místo nahánění se po obchodech a tlačení v dopravních zácpách. Ve vašem životě teď o zimních svátcích bude platit, že jakýkoliv pokus o aktivitu bude po zásluze potrestán! Pokusy něco zorganizovat se nesetkají s absolutně žádnou odezvou, ale to je právě signál, že to příliš lámete přes koleno. Tak si dopřejte klid a smiřte se s tím, že i když se nic neděje, můžete si užívat krásné a povznášející chvíle!

Kozoroh
Karta Eso mincí
je jednou z nejsilnějších karet bohatství a hojnosti, můžete se tedy těšit na skutečně štědré Vánoce, jaké jste již dávno nezažili! Po finanční stránce na tom budete neobvykle dobře a dočkáte se nečekaného přilepšení, ať už ve formě odměn a výdělku navíc, nebo neočekávaného daru. A to je ta nejlepší příležitost dopřát sobě i svým blízkým splnění všech vánočních snů – aspoň po materiální stránce určitě! Ale i v oblasti vztahů bude panovat pohoda, a hádky se vám budou naštěstí vyhýbat, takže si užijete skutečně nádherné a bohaté svátky zimy! Jen pozor, ať neutratíte zas úplně všechno, nechejte si nějakou rezervu i na později, nemusíte celé vaše jmění vrazit pouze do drahých dárečků! Rozumné bude využít nečekaný výdělek i k dlouhodobějším cílům, jako je například zvelebení vašeho bydlení, nebo něco podobného. Konec konců, i to můžete zároveň brát jako krásný dáreček pro vaši rodinu, partnera i pro vás samotné. A co se týče balíčků pod stromečkem, vybírejte tak, aby jejich obsah dělal obdarovaným radost co nejdelší dobu!



Vodnář
Karta Čtyři hole
vám věští úspěchy, spokojenost a štěstí, takže si vánoční svátky budete užívat v klidu, pohodě, hojnosti a dobré náladě. Co víc byste si mohli přát! Bude to zasloužená odměna za vaše snažení během celého roku, a zároveň skvělá příležitost, jak si dát trochu pohov, pustit starosti z hlavy a načerpat energii pro nové věci, které vás čekají do budoucna. Bude pro vás velmi příjemné pocítit jistotu, stabilitu a vědět, že máte zázemí, na které se můžete spolehnout, ať už se to týká majetku, hezkého bydlení nebo dobrých mezilidských vztahů. V minulosti to nebylo vždy pravidlem, a tak budete umět tento dar osudu opravdu ocenit a vážit si ho – nejen o Vánocích! Svátky se ponesou ve znamení štědrosti a velkorysosti, a dáte si záležet na tom, abyste lidem, které máte rádi, udělali skutečnou radost svými dary, ale nejen jimi. Nemusí přitom být ani drahé, ale důležitá je energie a pozornost, kterou věnujete jejich výběru, nebo dokonce i vlastnoruční výrobě. Zkrátka čekají vás svátky takové, jaké mají být, a můžete si je užívat naplno!

Ryby
Karta Rytíř mincí
je kartou trpělivosti a vytrvalosti, a právě tyto vlastnosti se vám budou během letošních příprav na svátky opravdu hodit. Vzali jste si toho na sebe hodně, protože chcete svým blízkým připravit opravdu neopakovatelné zážitky, a samozřejmě dobře víte, že to bude chtít hodně času, financí a námahy, ale taky je vám jasné, že to bude stát za to! Vaše plány se vyplní a povede se vám všechno dotáhnout do posledního puntíku k dokonalosti, a vaši blízcí si toho budou velmi vážit, protože budou vidět, kolik vás to stálo sil a energie. Vy zas budete velmi šťastní, že jste jim mohli udělat radost, a to pro vás bude samo o sobě tým největším darem. Mnohem více vás bude těšit, že můžete dávat, dělat ostatním radost, rozdávat dary i pozornost, vytvářet krásnou sváteční atmosféru a náladu. Dárečky, které vy sami obdržíte, budou už jen takovou drobnou třešničkou na dortu, ale rozdávání pro vás bude mnohem více naplňující než přijímání, a to je konec konců na vánočních svátcích to nejkrásnější!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.