Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. listopad

Čínský horoskop na týden 15. - 21. listopad

vloženo 14. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 15. - 21. listopad

Neváhejte a začtěte se do oblíbeného čínského horoskopu na celý týden. Podlehněte kouzlu východní astrologie s tisíciletou tradicí a zjistěte, jaký bude třetí listopadový týden. Když víte, co vás čeká, je mnohem snazší připravit se na skryté nástrahy a také si naplno užít momenty štěstí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy nestyďte se naslouchat svému vnitřnímu hlasu a vydejte se cestou, na kterou vás směruje. Pracovní sféra překypuje zajímavými nabídkami a nic vás nebrzdí v rozletu. Zato soukromý život je o poznání… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Mezilidské vztahy jsou v polovině měsíce náročné. Zadaní se dostanou do fáze, kdy by jim prospěla menší pauza. Co takhle vyrazit s kamarády na hory, případně se přihlásit na jazykový kurz nebo odsloužit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milostné mámení přijde nečekáno nezváno a může udělat v životě pořádnou neplechu. Vášnivý románek by vás mohl stát vše, co jste složitě vytvářeli. Tentokrát se nemůžete spolehnout, že se nevěru… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ačkoliv to tak nemusí vypadat, drahá polovička dělá v týdnu maximum, aby vám porozuměla. Ne vždycky to vyjde. Zkuste zapracovat na komunikaci, buďte upřímní a otevření. Pokud mezi vámi… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Ráčci, neztrácejte naději v novou lásku. Nikdy není pozdě na nový start, i když jste už věkově pokročili. Důvěřujte svému srdci a těšte se, že v životě můžete zažít ještě něco krásného. Nedovolte nikomu, aby… ČTĚTE VÍCE!

Had
Rozhodně se neskrývejte před společností. I když s vámi v polovině listopadu cloumají různé nálady, nepoddávejte se smutku. Naopak se snažte být v těsném kontaktu s rodinou, kamarády, navazujte nové… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V zaměstnání se budete muset znovu poprat s úkolem, který neodpovídá představám klienta či nadřízeného. Neberte si to to osobně, ale zároveň se zamyslete nad tím, co ke zbytečně vynaloženému… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Je na čase stočit pozornost ke své maličkosti. Všímáte si až příliš života druhých, porovnáváte svůj majetek s tím, co vlastní sousedé a známí. Ztrácíte vlastní sny a místo toho vedete konkurenční… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zrozenci Opice se mohou těšit na týden plný kariérních výzev. Otevřete se příležitostem a věřte, že dokážete víc, než se může zdát. Nestyďte se přihlásit do konkurzu na pracovní pozici, která vás láká. Zkuste se… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Organismus má dobře našlápnuto. Pokud bojujete se zdravotními neduhy, v tomto týdnu pocítíte náhlé zlepšení. Nebraňte se lázním ani rekonvalescenci na dovolené v teplých krajích. Věřte své intuici, která… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, je na čase vytáhnout hlavu z písku a postavit se problémům čelem. Nespoléhejte na to, že to nějak dopadne. Starosti totiž narostou do větších rozměrů a nadělají vám zbytečné vrásky na čele. Možná vás… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Těšte se na příjemný týden, kdy můžete spoustu záležitostí ovlivnit svým pozitivním přístupem. Dostatečně odpočívejte, berte život s nadhledem a věnujte se aktivitám, které vás umí potěšit. Pomocnou… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.