Home - Články - Mars a Venuše v horoskopu

Mars a Venuše v horoskopu

vloženo 11. 11. 2021
čas čtení: 10 minut

Mars a Venuše v horoskopu

„Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše,“ říká se. Jsou rozdíly mezi mužským a ženským pokolením opravdu zakódované ve hvězdách? Prozradíme vám, jaké je poselství těchto dvou planet a jak mohou ovlivnit váš život! Hodíte se k sobě?

sdílet článek na facebooku

Muži versus ženy

„Ty mi vůbec nerozumíš,“ vyčítají často ženy mužům, ale i opačně. Každé pohlaví funguje trochu jinak, jinak vnímá i chová se. Ženy jsou víc citovější, muži zas zaměřeni na úspěch. Ale rozdílů je samozřejmě mnohem víc!

Muži byli v dávných dobách lovci a bojovníky, a je to na nich vidět i dnes, i když v uhlazenější formě. Ženy se zas staraly o bezpečný domov a děti – o tom, jaké vážnosti se už kdysi dávno těšila tato role, hezky vypovídají četné pravěké sošky typu Věstonické Venuše. Mateřská láska, citlivost a bezpečí z nich přímo vyzařuje!

Muži a ženy jsou zkrátka různí! Ale i přesto spolu mohou vycházet. Naučte se s námi naslouchat hlasu Venuše a Marsu!


Tajemství planet

Mars a Venuše patří spolu s Merkurem mezi vnitřní planety, které obíhají kolem Slunce v podobné vzdálenosti jako Země. Tyto planety ovlivňují povahu člověka obzvláště silně, a v pořadí důležitosti stojí jen těsně za velkými nebeskými tělesy, Sluncem a Měsícem.

Jaký vliv mají Mars a Venuše na náš život?
Jak se jejich působení projevuje v lásce?

Jak Mars, tak Venuši najdeme v horoskopu mužů i žen. Není to tedy tak, že by vás podle pohlaví ovlivňovala jen jedna z těchto dvou planet, každého člověka ovlivňují obě. V mužském horoskopu je důležitější a víc se projevuje Mars, zatímco v ženském Venuše, ale pro kompletní obrázek lidské povahy je potřeba podívat se vždy na obě tyto planety.

Každý z nás má totiž v sobě „vnitřního muže“ i „vnitřní ženu“. I muži jsou citliví, i ženy jsou průbojné. A tak v ženském horoskopu Mars doplňuje Venuši a v mužském naopak Venuše zjemňuje Mars.

Venuše a Mars jsou důležité zvláště v partnerství. Vypovídají o tom, jak se stavíme k citovému životu a ke své roli ženy či muže. Víte, jak jste na tom? Když se Mars muže a Venuše ženy ocitnou v příznivé konstelaci, je z toho láska jako trám! Je to i váš případ? To vám prozradí partnerský horoskop!

Venuše a Mars určují, jaké jsou naše povahy!


Fotolia_zvyky_mars_a_venuse_v_horoskopu.jpg.jpgVenuše: Láska, doména žen?

Venuše je planetou ženského principu a nese jméno antické bohyně lásky. Její poloha v horoskopu narození určuje, jak na tom bude zrozenec se smyslem pro krásu, vkusem, jaké budou jeho city a touhy. Venuše říká hodně o tom, jací jste v lásce, ale prozrazuje i to, co se vám bude a nebude líbit v jiných oblastech života.

Příklad: Když máte Venuši v Rybách, patříte mezi mimořádně citlivé a intuitivní lidi. Řídit se hlasem srdce a svými pocity je pro vás v životě velmi důležité, i když vám to občas může zapříčiňovat těžkosti a zklamání v lásce.
Pokud máte Venuši v Býku, jste člověk, který umí obzvláště ocenit smyslové požitky, krásu, ale i smyslnost v erotice. Máte vytříbený vkus, přirozený cit a smysl pro všechno, co je hezké a příjemné. V lásce jste velmi stabilní a věrní.

Mars: Vaše osobní síla

Rudě zářící Mars je planetou bojovníků! Není náhoda, že byl pojmenován po antickém bohu války. V horoskopu mluví Mars o vaší průbojnosti, aktivitě, o tom, do kterých oblastí života vkládáte největší snažení a ambice. Mars mluví nejen v mužském, ale i v ženském horoskopu o tom, jakými cestičkami kráčíte za svým úspěchem.


Například Mars v Beranu dává svému nositeli mimořádně průbojnou povahu. Za svými cíli si tento člověk jde rychle a bez čekání a nebojí se říct si o to, co chce. Je však spíš běžcem na kratší tratě, kdy dokáže vyvinout maximální nasazení.
Naproti tomu pokud máte Mars ve Štíru, jste člověk, který si umí počkat na svoji chvilku. Nevyhledáváte otevřený boj, raději sledujete své zájmy v skrytu a hodně dáte i na svou intuici, která vám pomáhá vyčichat dobré příležitosti.

Láska a horoskop

Mars a Venuše vám prozradí, jak jste na tom s láskou a co můžete čekat ve vztazích. Vypovídají však i o dalších životních oblastech, jako je kariéra nebo vkus. Ať už jste žena nebo muž, ovlivňují vás obě tyto planety . „Ta vaše“ však přece jen o kousek víc!
Zajímá vás, jak jste na tom s Marsem a Venuší vy a váš protějšek? Není nic jednoduššího! Výpočet znamení Marsu a Venuše je komplikovaná záležitost, ale naši astrologové jsou zde pro vás!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.